Cookie- og privatlivspolitik


Sony SDM-E96D

Brug bare skærmen som parkeringsplads for gule sedler og kuglepenne. Den er beregnet til det.

Set til:

2.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvor pokker lagde jeg nu kuglepennen? Hvad var det, jeg skulle huske at købe ind? Selv om man prøver at se effektiv ud, mens man arbejder, trænger livets små spørgsmål sig på. Sony har fundet en herlig pragmatisk løsning og har gjort plads til både kuglepenne og gule post-it-lapper på deres nyeste fladskærm. Når folk alligevel anbringer dem der, kan man jo lige så godt gøre en dyd ud af nødvendigheden og prøve at få det til at se godt ud.

Sony SDM-E96D er en 19-tommers fladskærm i gammeldags 4:3-format og med de sædvanlige 1280 x 1024 punkters opløsning, som plejer at være standard for skærmstørrelsen. Indpakningen er til gengæld usædvanlig. Skærmen er indrammet af en sort, smal ramme. Det mest iøjnefaldende er imidlertid foden. I stedet for at være hævet på en smal fod, fortsætter rammen om skærmen helt ned til bordet, men med en smal "hylde" midtvejs, der giver plads til kuglepenne og lignende. Den nederste venstre del af foden er glat, så post-it-sedler kan sidde fast, mens højre del har en udskåret åbning, hvor menuknapperne er gemt. Bagsiden er pc-grå og forsynet med både DVI og VGA-stik. Sådan bør det også være.

Menusystemet er forholdsvis overskueligt, og der er gode muligheder for at tilpasse billedet til smag og behov. Den firkantede udskæring nærmere indrammer end skjuler knapperne, men skærmen ser ret helstøbt ud, om end ikke direkte diskret, som den står der i al sin kulsorte majestæt på skrivebordet.

De tekniske data er forholdsvis almindelige. 8 ms reaktionstid og et kontrastforhold på 700:1 er ok, men man kan godt finde det dem dobbelt så gode til omtrent samme pris. Billedkvaliteten er udmærket og giver ingen grund til negative karakterer. Billedet er behagelig klart og velbelyst, og farvebalancen ændrer sig ikke stort, selv om man flytter hovedet til siden.

Alt i alt en udmærket skærm med et forfriskende design til en pris, der ligger lidt over de billigste.

Fakta

Sony SDM-E96D

Sony Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 43 55 70 00

  • Pragmatisk og praktisk design

  • Stabil fod

  • Både DVI og analog VGA

  • Gode menuindstillinger

  • Forholdsvis dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her