Cookie- og privatlivspolitik


Sony RDR-HXD870

Sony er med i front, når det gælder dvd- og harddiskoptagere, og RDR-HXD870 placerer sig da også lunt i svinget.

Set til:

3.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony er med i front, når det gælder dvd- og harddiskoptagere, og RDR-HXD870 placerer sig da også lunt i svinget, hvad angår den nyeste teknologi. HDMI-udgangen der kan bruges sammen med stort set alle fladskærme giver mulighed for opskalering af et almindeligt DVD-signal, med dertil hørende kvalitetsforbedring i praksis er det dog de færreste, der vil kunne se forskel på RDR-HXD870 og en almindelig dvd-afspiller, selv om signalet igennem HDMI-stikket generelt er en del bedre end gennem for eksempel scart. Billedkvaliteten på RDR-HXD870 fejler ikke noget, hverken på DVD-afspilleren eller tuner-delen; selv et middelmådigt tv-signal står fornuftigt, når det har været igennem afspilleren.

Den 160GB store harddisk er ikke længere noget at prale med, da de første modeller med 500 GB begynder at se dagens lys nu, men 160 GB giver dig alligevel omkring 70 timer i en god opløsning, hvilket burde række. Til gengæld har Sony ikke valgt den mest lydløse harddisk. RDR-HXD870 står og brummer fornøjet selv om man ikke bruger disken. Det gør ikke noget det meste af tiden, men i meget stille passager i film kan det godt være irriterende.


En anden ting der kan vise sig at blive irriterende er, at afspilleren mangler en digital optisk udgang. Godt nok har den coaxial, men har man flere digitale enheder koblet på stereoanlægget, løber man hurtigt tør for enten den ene eller den anden type, og det er derfor efterhånden standard, at afspillere har begge dele. Det er desværre ikke tilfældet for RDR-HXD870, men har du tjekket at du har en plads til et coax-kabel bliver det jo aldrig et problem.

Alt i alt er RDR-HXD870 en acceptabel harddiskoptager, der dog ikke skiller sig ud fra resten af feltet. Den leverer det den skal, men nogle små skønhedsfejl trækker ned.

Fakta
  • Simpel installation

  • Rimelig billedkvalitet

  • HDMI-udgang

  • Ingen optisk udgang

  • larmer lidt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Garmin nüvi 250W

Garmin nüvi 250W

Garmin har med nüvi 250W skabt en udmærket GPS.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her