Cookie- og privatlivspolitik


Sony NW-E002F

Praktisk og elegant lille hverdags-lommespiller til en rimelig pris. Forbilledlig simpel og gennemtænkt. Kun filoverførslen volder kvaler.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I 1980 var bærbar musik ensbetydende med kassettebånd. Og med Sonys Walkman. I dag er der utallige formater og systemer til musik i lommeformat, og Sony er blot en blandt mange producenter.

Walkman-navnet holder ved, selv om kassettebånd er afløst af flash-hukommelse, og størrelsen er mindsket betragteligt. Sony NW-E002F er på størrelse med en lidt buttet USB-nøgle, men indeholder ud over de 512 MB hukommelse også evnen til at spille musik. Der er desuden en FM-radio og et display, som kommer til syne bag den spejlblanke overflade, når man trykker på en knap. Afspilleren oplades via pc'en. Og det går stærkt: Tre minutter i USB-porten, giver strøm til tre timers musik.


Selv om pladsen og antallet af knapper er begrænset, er betjeningen let. Bevares, man skal trykke en del gange på knapperne for at bladre rundt i menuerne, men alt er arrangeret logisk. Og Sony fortjener ros for sine mange gennemtænkte funktioner. Man kan fx indstille, hvor megen strøm, der må trækkes fra USB-porten under opladning. Man kan også vende skriftretningen i displayet, så højre- og venstrehåndede kan betjene afspilleren lige let. Desværre kan displayet kun ses i indendørsbelysning. I sollys er overfladen på NW-E002F spejlblank.

Sony har i årevis holdt stædigt fast i deres eget musikformat ATRAC. Efter mange års protester fra brugerne har de dog givet sig og har gjort det muligt også at spille MP3 og WMA-filer i firmaets bærbare enheder. Overførslen skal dog stadig laves med Sonys eget program. Programmet er besværligt at bruge, og der gøres alle krumspring for at skjule, at filerne ikke er i ATRAC-format, når de ligger på afspilleren.

NW-E002F er en praktisk og gennemtænkt. Kapaciteten på 512 MB er ikke overvældende, men ok til hverdagsbrug. De medfølgende hvide ørepropper ser lækre (og iPod-agtige) ud, men det betaler sig at udskifte dem med bedre.

Fakta

Sony NW-E002F

+ Overskuelig betjening
+ Indbygget radio
+ Lynhurtig opladning
- Besværlig software
- Ingen diktafon

Sony Danmark anviser nærmeste forhandler
på tlf.: 43 55 70 00

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her