Cookie- og privatlivspolitik


Sony NAS-Z200iR

Anlægget har trådløs netfunktion og meget at byde på. Men du kan få lignende for færre penge.

Set til:

5.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ved første øjekast ligner Sony NAS-Z200iR bare en kæmpestor iPod-dock. Der er et lille fremspring, hvor du kan stille din iPod eller tilslutte en USB-enhed – for eksempel en anden type MP3-afpiller. Øverst sidder en cd-afspiller. Der er intet display og kun to knapper.

Det lille anlæg kan streame musik trådløst fra din computer, og det hele styres af en meget stor fjernbetjening, der har 3,5 tommer display og alle de knapper, du skal bruge. Du kan altså bare sætte anlægget i reolen og så styre resten fra lænestolen.

Fjernbetjeningen er en temmelig smart og lækker sag med egen basestation, hvor dens batterier bliver opladet. Hele opsætningen af anlægget foregår via fjernbetjeningen, der har store tydelige grafiske symboler, som viser, hvad du kan vælge. Når du vælger trådløst net første gang, tager det meget lang tid, før systemet får koblet sig på. Faktisk havde det svært ved at finde vores trådløse netværk automatisk, og vi måtte i gang med at indtaste manuelt, før det ville tilslutte.

Men når det først er fundet én gang, skifter du let mellem fx internetradio, cd, iPod, eller hvad du nu vil lytte til. Så vil du opdage, at lyden er god nok til soveværelset, men langtfra heftig nok til at spille selv en lille stue op. Anlægget mangler dybde i bassen, og der er slet ikke den dynamik, man finder i tilsvarende anlæg. Sony har fine detaljer i musikken, men alt i alt skuffer lydkvaliteten lidt.

Man kan få mange af de samme funktioner i lignende systemer, som er mindst lige så lette at bruge og koster det samme eller endda mindre. Sony vil have over 5.000 kroner for anlægget, og det er alt for dyrt. Så på det grundlag har vi svært ved at anbefale systemet, selv om det har en del smarte funktioner.

Fakta
  • Smart fjernbetjening

  • Lidt besværlig opsætning

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her