Cookie- og privatlivspolitik


Sony NAS-CZ1

Udover den traditionelle cd og radio giver Sonys nyeste mikroanlæg adgang til tusindvis af netradiostationer samt al ens musik på pcens harddisk. Lyden er overraskende god, og anlægget er let at bruge men desværre ikke trådløst.

Set til:

2.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er praktisk og pladsbesparende at kopiere alle huset cder ned på pcens harddisk. Men hvis den står i et fjernt kontor tilsluttet to pc-højttalere bygget i plast og bølgepap, så giver det ikke megen mening. Derfor skal man bruge en netværksstreamer, så musikken fra pcen kan nydes i stuen eller hvor man nu har husets bedste højttalere.

Sonys bud er en lækker lille sag, der faktisk er et komplet mikroanlæg. Cder lægges i i toppen, og bag de små ovale højttalere gemmer der sig stor lyd den er ikke stor, men NAS-CZ1 kan sagtens spille en stue op. Den originale form er ikke kun til pynt. Bag det blanksorte ydre er der fire højttalere og to subwoofere, så lyden er god og når 360 grader rundt. Anlægget gør sig bedst fremme i rummet i stedet for gemt på en hylde.

Musik fra nettet - men kun med kabel
Pc-musikken eller internetradiostationer kan NAS-CZ1 komme i kontakt med, hvis man installerer et medfølgende program, men den kan også kommunikere med en række kendte musikprogrammer, som fx iTunes og Windows Media Player. Det kan undre og ærgre, at Sony har skabt et anlæg, der bør stå fremme, men ikke udstyret det med trådløst netværk man er altså nødt til at koble det på ens eksisterende netværk med et (langt) netværkskabel.

Vores anden anke er displayet. Sort i sort er det usynligt under højtalerne, når anlægget er slukket, men klart og tydeligt, når musikken spiller desværre er displayet ikke stort, og alle de ekstra informationer, som er en af fordelene med MP3 og lignende formater, kan kun læses af folk med gode øjne.

Fakta

FAKTA

Sony NAS-CZ1

+ Stor lyd
+ Flot design
+ Let at sætte op
- Netkabler er nødvendige
- Lille display

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Seagate FreeAgent Desk 1.5Tb

Seagate FreeAgent Desk 1.5Tb

Denne eksterne harddisk leverer masser af plads til en ganske rimelig pris.

Læs mere

D-Link DSM-510

D-Link DSM-510

En nem og brugervenlig mediestreamer man kan finde ud af, og som leverer et billede i høj opløsning.

Læs mere

Plextor PX-TV402U

Plextor PX-TV402U

Luksusmåden at overføre video og se tv på pc'en. Inklusiv udmærket dvd-software.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her