Cookie- og privatlivspolitik


Sony MDR-NC500D

Sonys smarte hovedtelefoner sejrer på funktionaliteten og komforten, men taber på prisen.

Set til:

3.139,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du hører til dem, der hellere vil lytte til musik på rejsen, end på togets eller flyets konstante buldren, så er Sony MDR-NC500D det ideelle sæt hovedtelefoner. Det blokerer baggrundsstøjen, er virkelig behageligt at have på i længere tid af gangen, og så lyder det godt. Eneste minus, som desværre nok skal afholde langt de fleste fra at købe det, er prisen.

Hovedtelefonerne blokerer baggrundsstøjen ved selv at udsende "hvid støj", som i dette tilfælde lyder som svag blød bølgebrus. Den hvide støj kan indstilles til tre forskellige styrker, og så kan hovedtelefonerne også selv måle niveauet på den omgivende støj og automatisk indstille til den mest effektive blokering. Man kunne fristes til at tro, at denne form for baggrundsblokering ville totalskade den samlede lydkvalitet, men det er ikke helt tilfældet. Med blokeringen sat til maksimum, lyder det, som om at primært det højeste diskantområde går tabt. Men der er stadig masser af bas og mellemtone, som giver et forholdsvist sundt lydbillede. Uden baggrundsblokeringen er lyden virkelig god, hvor man tydeligt kan høre selv de fineste detaljer.

MDR-NC500D er i besiddelse af en anden kvalitet: de er behagelige at have på. Selv efter fire timer, hvor de fleste andre hovedtelefoner ville have drevet denne tester til vanvid med ømme, røde og svedige ører, var de stadig behagelige at have på. Og som en ekstra bonus behøver man ikke tage dem af for at høre, hvad stewardessen siger, for der er også indbyggede mikrofoner. Og når man holder Monitor-knappen inde, aktiveres mikrofonerne, og musikken skrues ned.


Med hovedtelefonerne følger et etui, to guldbelagte minijack/minijack-kabler (hhv. 0,5 og 1,5 meter lange), en omformer der passer med dobbeltstikkene i flysæder, en oplader til stikkontakten, og så er der også en lille batteriæske, som med to AA-batterier (medfølger ikke) kan forsyne hovedtelefonerne med strøm, hvis det interne batteri skulle løbe tør. MDR-NC500D kan selvfølgelig bruges i mens det lader op, og så oplyser producenten en batterilevetid på hele 15 timer.

Fakta

Sony MDR-NC500D

  • Blokerer baggrundsstøj

  • Indbygget mikrofon

  • Behagelige at have på

  • God lyd

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her