Cookie- og privatlivspolitik


Sony LocationFree TV

Lidt for problematisk at få til at virke, selv om den er nem og billig at få fingrene i.

Set til:

2.210,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Locationfree Tv kan du følge med i lokalopgør på tv, selv om du er i udlandet, eller besøge din familie, som ikke har mere end de luftbårne kanaler og stadig have adgang til din fulde satellitpakke over internettet.

Den amerikanske Slingbox var først med ideen, men det har taget dem så lang tid at lave en model til det europæiske PAL-tv-system,, at Sony også er kommet på markedet med et lignende produkt.

Ideen bag begge produkter er den samme sæt dem til et tv-signal fx fra videoen, og tilslut dem til dit hjemmenetværk, og efter installation af det medfølgende program kan du se tv på enhver computer i huset. Ved hjælp af en IR-blaster kan du sende infrarøde signaler til den tilsluttede enhed og dermed styre den via en virtuel software-fjernbetjening. Med en personlig webadresse og et password kan man også installere programmet på en hvilken som helst anden pc i verden og se fjernsyn på den og man kan sidde og styre tv-kanalerne hjemme i stuen (ikke populært, hvis der er nogen hjemme).


LocationFree TV-boksen og det medfølgende program er simpelt, men manualen, som ikke er på dansk, er ingenlunde pædagogisk.

Hvor Slingbox kan modtage tv-signaler fra tre enheder og kan styre to af dem med en dobbelt IR-blaster, kan Sony-enheden kun modtage to signaler og styre et. Til gengæld kan man lave fire virtuelle fjernbetjeninger, hvilket forvirrede langt mere end det hjalp. Den har en række indstillingsmuligheder til at tilpasse billedkvaliteten til den båndbredde, man har til rådighed men helt godt bliver det aldrig.

En smart detalje er at Locationfree TV kan den trådløst med en Sony PlayStation Portable-spilkonsol, uden at det koster ekstra og uden, at man skal installere software på sin PSP Har man derimod ikke en PSP kan man kun se sine tv-programmer på en anden pc. Det kan så kun undre, at den har trådløst net til PSP-kontakten, men skal bruge kabel for at forbinde til en pc.

Sonys løsning er lidt mere besværlig og ikke helt så lækker som Slingbox, til gengæld er den en smule nemmere at få fat på og koster mindre. Men den er stadig ikke billig.

Fakta

Sony LocationFree TV

Sony oplyser nærmeste forhandler på 45557000

  • Trådløs til PSP

  • Billigere end Slingbox

  • Besværlig opsætning

  • Ikke så god billekvalitet

  • Bøvl med fjernbetjeningen

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her