Cookie- og privatlivspolitik


Sony GPS-CS1

Sonys GPS gør livet med Sonys digitale fotos sjovere og mere overskueligt.

Set til:

795,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der findes myriader af forskellige billedbiblioteker og systemer, som kan hjælpe med at holde orden på de stadigt voksende bunker af digitale fotos, der hober sig op på harddisken, men med denne lille fiffige GPS har Sony valgt at gribe sagen helt anderledes an.

GPS-CS1 virker med de fleste nyere Cyber-shot- og HandyCam-kameraer fra Sony (26 modeller indtil videre) og kan tilføje GPS-koordinater til de nye billeder, man tager. Det eneste, man skal gøre, er, at medbringe GPS'en på fotosafarien, og så husker den, hvor den var, da billederne blev taget. Tilbage på kontoret, og efter feriebillederne er overført til pc'en, skal GPSen tilsluttes pc'en og herefter overføres logfilen, den skrev undervejs på turen med alle koordinater, datoer og klokkeslæt - og det er faktisk på datoen og klokkeslættet, at det medfølgende program GPS Image Tracker kan sammenkæde billederne med GPS-koordinaterne.

Når alle disse besværlige krumspring er overstået, og man sidder tilbage foran pc'en med en række billedfiler, der indeholder GPS-koordinater, bliver det for alvor sjovt, for Sonys billedbibliotek, Picture Motion Browser, der følger med deres nye kameraer, kan nemlig vise billederne på et verdenskort (og for at gøre forvirringen total er det faktisk Google's verdenskort). Så kan man se, lige præcis hvor i verden billederne er taget henne, og det virker forrygende godt!

Det er nemt at komme i gang, og alle processens trin er mere eller mindre selvforklarende, så selv om det måske lyder som en stor og enormt besværlig mundfuld, er det faktisk lige til at gå til.

Fakta

Sony GPS-CS1

  • God idé

  • Nem og overskuelig GPS

  • Medfølgende karabinhage

  • Rimelig pris

  • Virker ikke med alle kameraer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her