Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson Z770i

Masser af funktioner og en høj samtalekvalitet, men prisen er for høj hos Sony Ericsson Z770i.

Set til:

2.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Klaptelefonen Z770i indeholder mange af Sony Ericsson-mobilernes bedste funktioner. Den understøtter HSDPA, som i skrivende stund er den hurtigste forbindelse til det mobile internet (Turbo 3G), har den samme medieafspiller som Walkman-mobilerne, og så er der selvfølgelig også indbygget kamera og FM-radio. Men træerne gror ikke helt ind i himlen, og Z770i har sine mangler.

Det fysiske design er ret lækkert. Mobilen føles fast og solid, og eftersom de ydre flader er beklædt med børstet aluminium er den nærmest uimodtagelig overfor fedtede fingeraftryk. På fronten nede under kameraet, sidder et lille display, som bl.a. viser klokken, batteriniveauet og nummeret på indkomne opkald - praktisk, for så slipper man for at åbne telefonen og dermed svare opkaldet for at se, hvem der ringer.

Lydkvaliteten under samtale er høj, og selv i halvstøjende omgivelser, kan man føre en ugeneret samtale. Forbindelseskvaliteten er også helt fin, og de ganske få udfald vi oplevede under testen, blev lynhurtigt samlet op igen, så samtalerne kunne fortsætte.

De fleste af mobilens taster/knapper har en passende størrelse og er nemme at ramme. Men så snart man begiver sig ind i menuen, besværliggøres oplevelsen en smule af de fire ultratynde navigationsknapper, som kun er en millimeter brede og stikker en tredjedel millimeter op over de andre taster.


Funktioner er der mange af, og med understøttelsen af HSDPA er Z770i en ideel partner til dem, der fx vil sende og modtage e-mails på rejsen. E-mail-funktionen er nem at sætte op, og det eneste man skal fodre mobilen med, er de samme oplysninger om e-mail-konto, adgangskode, POP3 og SMTP som med pc'ens eget e-mailprogram.

Displayet er skarpt og har, størrelsen taget i betragtning, en høj opløsning på 240 x 320 pixels. Men når nu, at mobilen understøtter det hurtigste mobile internet, er det lidt ærgerligt, at det kun er på 2,2 tommer - man bliver hurtigt træt af at surfe. Og så er det lidt mærkeligt, at der ikke er noget sekundært kamera til videoopkald.

Fakta

Sony Ericsson Z770i

Display: 2,2-tommer (240 x 320 pixels)
Kamera: 2,0 megapixels
Tilslutning: USB, Bluetooth stereo, PictBridge, modem
Netværk: GSM900/1800/1900, UMTS2100, HSDPA
Hukommelse: 32 MB
Kortlæser: Memory Stick Micro (M2)
Øvrige funktioner: Medieafspiller, FM-radio, kamera, lydoptager
Mål sammenklappet: 9,4 x 4,8 x 1,9 cm
Vægt: 93 gram

  • Understøtter HSDPA

  • God medieafspiller

  • Display på klappen

  • Tynde navigationsknapper

  • Prisen er høj

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her