Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W960i

Funktionaliteten er stor, og mobilen kan bruges til mange forskellige formål, men Sony Ericsson W960i er sløv i optrækket, og prisen er høj.

Set til:

4.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericssons flagskib i den populære Walkman-mobilserie byder på et hav af funktioner og finesser, og selv om W960i til tider er temmelig langsom i optrækket, imponerer den med sin alsidighed.

Som noget helt nyt har mobilen overhovedet ingen kortlæser. Men det kompenseres der så rigeligt for med den enorme indbyggede hukommelse på 8 GB, hvor der fx er plads til op i mod 2500 sange i en fornuftig kvalitet. Man kan selvfølgelig også bruge løs af pladsen til billeder taget med det (i mobilsammenhænge) udmærkede 3,2 megapixels digitalkamera, der både har fotolys (en slags snydeblitz) og autofokus.

Det store skarpe display er trykfølsomt og kan betjenes med en fingernegl eller den medfølgende pegepind. Det reagerer godt og præcist på ethvert tryk, og som en lækker detalje, der næsten virker hver gang, kan man også bladre rundt i afspilningslisterne med et blødt tommelfingerstrøg. Mobilen kan også genkende håndskrift og er faktisk god til det, så derfor kan man med fordel bruge displayet til at skrive sms-beskeder eller e-mails på. Det eneste (dumme) sted, hvor producenten har sparet, er på den ubehageligt kantede plastikpegepind, der minder mere om en forvokset tandstikker end en egentlig pegepind.


W960i er mere smartphone (blanding af håndholdt computer og mobiltelefon) end bare Walkman-mobil, og henvender sig i lige så høj grad til forretningsmanden, der vil have adgang til arbejdspladsens Exchange-server som til multimedieentusiasten, der vil have sin musik- eller filmsamling med sig i inderlommen.

W960i kan gå på det mobile internet via 3G, og når man er i nærheden af et trådløst netværk, kan man også logge på dér og få ekstra fart på forbindelsen. Desværre understøtter den ikke den ekstrahurtige mobile internetforbindelse Turbo 3G (HSDPA).

Sony Ericsson W960i’s største problem er den generelle reaktionsevne, der flere gange dagligt fik denne testers blodtryk til at stige til usunde højder. Når man bladrer rundt i menuerne eller mellem sangene i afspilleren, går der til tider flere sekunder før, mobilen opfatter ordrerne. Det værste er dog opstartstiden (fra helt slukket og til den er klar til brug), som i bedste fald tager halvandet minut - lang tid nok til at man kommer i tvivl, om noget er i stykker.

Fakta

Sony Ericsson W960i

Kamera: 3,2 megapixels
Forbindelser: Bluetooth (A2DP), modem, USB, trådløst netværk
Netværk: UMTS 2100, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900
Hukommelse: 8 GB
Kortlæser: Ingen
Display: 2,6" TFT
Ekstra: FM-radio, medieafspiller (understøtter bl.a. MP3, WMA, WAV, MP4, WMA og 3GPP)
Størrelse: 10,8 cm høj, 5,6 cm bred, 1,6 cm tyk
Vægt: 121 gram

  • Enorm indbygget hukommelse

  • Understøtter trådløst netværk

  • Lækkert trykfølsomt display

  • Høj pris

  • Sløv i optrækket

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her