Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W950i

Den mest interessante af Sonys fremragende nye musikmobiler taber på de besværlige taster.

Set til:

4.149,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hele 4 GB hukommelse er ikke at kimse ad, hvis man ikke gider en separat MP3-afspiller og hellere vil bruge sin mobil til det hele. Og 4 GB er, hvad Sony har presset ind i den nydelige tynde chokoladebar, som er seneste model i deres walkman-mobil-serie.


Man må så gøre op med sig selv, om man skal rose Sony Ericsson for ikke at gå på kompromis med det rene og kompakte design, selv om det har sin pris. Den store harddisk er der blevet plads til på bekostning af kameraet, som man må undvære her og det lige når Sony Ericsson har indtaget førerpositionen i forhold til at putte rigtig brugbare kameraer i deres mobiler. Den for mobiltelefoner kæmpestore skærm går ud over tastaturet, der ikke har meget plads. Det er også en bevidst beslutning at lade tasterne flugte perfekt med overfladen, hvilket ser rigtig godt ud, men bevirker, at en voksen mand må skrive smser med spidsen af neglene eller med den medfølgende pegepind på den trykfølsomme skærm.

Kan man undvære fotos og hurtigtastede smser, så står man tilbage med en formidabel musikmobil. Den er rummelig, udstyret med en lækker skærm, der flot viser albumgrafik og effekter, og så er lyden i top for en mobil. Den understøtter også A2DP-Bluetooth, så man kan sende musikken trådløst til et Bluetooth-stereo-headset (eller Sonys BT5000 bilradio, som telefonen blev testet sammen med et perfekt team!).

Når man lærer at benytte knapperne på siden og på headsettet (A2DP betyder, at det rette trådløse headset kan styre musikafspillerfunktionerne) eller på fjernbetjeningen, der medfølger, så kan man helt undgå de irriterende små knapper. På nær når man skal indtaste et nyt nummer eller smse.

Fakta

Sony Ericsson W950i

Sony Ericsson henviser til nærmeste forhandler på 33312828

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her