Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W910i

Sony Ericsson W910i er en flot og funktionel musikmobil med muligheder, men rystefunktionen skuffer.

Set til:

3.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

W910i er Sony Ericssons sidste nye walkman-mobil, proppet til randen med underholdningsmuligheder og et blæret design, der kan få det til at krible i fingrene på enhver teenager.

En af nyhederne er Shake Control, hvor man kan springe rundt mellem afspilningslistens sange ved at ryste mobilen fra side til side. Det lyder sjovt, men i praksis er det knapt så sjovt. For at benytte sig af rystefunktionen, skal man nemlig holde walkman-knappen inde samtidig (meget lille stram knap, som sidder i modsatte side af tænd/sluk-knappen), og i betragtning af at det kun virker hver tredje gang, er det langt hurtigere og nemmere bare at åbne telefonen og betjene afspilleren med de dertilhørende knapper.

W910i er en decideret underholdningsmobil, der kan gå på det mobile internet via den lynhurtige turbo 3G-forbindelse. Den understøtter selvfølgelig Bluetooth-stereo, som kan afspille musikken trådløst i stereo, via enheder (headsets, højttalere, stereoanlæg, etc.) der også understøtter denne standard. Og der er også indbygget FM-radio, som kan bruges, når det medfølgende headset er tilsluttet (headsettet fungerer som antenne). Displayet er en smule større (2,6 tommer) end på de fleste andre mobiler, og det er skarpt og behageligt at kigge på.

Mobilen er en skyder, der åbnes ved, at man med tommelfingeren presser displayet opad, mens man holder fast i den underste tastaturdel. Tasterne er store og nemme at ramme, og da telefonen er ret bred og omkring 13 centimeter lang, når den er slået ud, har den en god størrelse og ligger godt i hånden under samtale.

Som med de fleste andre moderne mobiler, er der også indbygget kamera, men man skal ikke forvente de store fotografiske resultater. Billeder taget i fuldt dagslys er rimelig hæderlige, men så snart der går en sky for solen, falder kvaliteten drastisk.


Udover rystefunktionen er W910i også i besiddelse af en anden ny teknologi, som hedder SenseMe. SenseMe analyserer sangene, som man lægger over på mobilen via det medfølgende Media Manager program, og inddeler dem i tempo (langsom/hurtig) og humør (glad/trist). På mobilen kan man så via SenseMe-funktionen vælge at oprette afspilningslister, der passer til humøret. SenseMe virker egentlig meget godt, men det er lidt ærgerligt, at man ikke selv kan ændre på, hvordan sangene inddeles.

Lydkvaliteten er høj, når man benytter det gode medfølgende headset - både under samtale og musikafspilning, men når det kommer til gammeldags samtale (der hvor man sætter mobilen op til øret), er lyden ret ulden i det. Til gengæld går samtalen fint i gennem i modtagerens ende.

Fakta

Sony Ericsson W910i

Kamera: 2 megapixels
Forbindelser: Bluetooth (A2DP), modem, USB (Pictbridge)
Netværk: UMTS 2100, GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900
Data: GPRS, HSDPA, 3G
Hukommelse: 35 MB intern
Kortlæser: Memory Stick Micro M2
Display: 2,6" TFT (240 x 320 pixels)
Ekstra: FM-radio, medieafspiller, Shake Control, SenseMe
Størrelse: 10 cm høj, 5 cm bred, 1,3 cm tyk
Vægt: 86 gram

  • Flot design

  • God størrelse

  • Stort og skarpt display

  • Kedeligt kamera

  • Ustabil rystefunktion

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her