Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W880i

Med W880i gør Sony Ericsson for alvor sin entré på markedet for tynde mobiltelefoner.

Set til:

3.300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med modellen W880i gør Sony Ericsson for alvor sin entré på markedet for tynde mobiltelefoner. Walkman-telefonen er under en centimeter tynd (95 millimeter) og har en vægt på sølle 71 gram. Og så er W880i både lækker at se på, med en veldesignet forside i børstet stål, og let at holde om, med en bagside af blødt gummi, der sikrer et godt greb.

Det, der hidtil har kendetegnet Sony Ericssons walkman-telefoner, er god lyd og gode kameraer pakket ind i et noget buttet design. Og med lanceringen af W880i må vi konstatere, at det desværre (heller) ikke er lykkes for Sony Ericsson at lave en tynd model, der indeholder det samme kvalitetsindmad, som nogle af de mere robuste mobiltelefoner rummer.

Lyden i W880i er rigtig god. Det er ikke her, det japansk-svenske firma har sparet mest på pladsen. Musikken lagres på Memory Sticks i mikroformat, og det medfølgende kort på en gigabyte svarer til cirka 20 cd'er i normal MP3-kvalitet. På lydområdet er det eneste minus, at modellen desværre ikke indeholder den udmærkede RDS-radio, som ellers har været fast inventar i de sidste mange walkman-telefoner.

Der, hvor Sony Ericsson har måttet skære ind til benet til fordel for det tynde design, er på kamerafronten. Trods en hæderlig opløsning på to megapixel har kameraet hverken autofokus eller blitz/fotolys, og har man vænnet sig til en lækker billedkvalitet med modellens forgængere, venter der kun skuffelse. Videooptagelserne er ligeledes dårlige, selv hvis man kun ser dem på telefonens display.


Tastaturet på W880i er en smagssag. Tasterne er meget små og meget tynde, men ligger egentlig med god mellemrum mellem hinanden. Nogle vil formentlig synes, at det hele bliver lidt småt, mens andre her i blandt undertegnede testredaktør mener, at det fungerer helt fint.

Fakta
  • Smart design

  • Mange brugervenlige funktioner

  • God lydkvalitet

  • Dårligt kamera

  • Ingen RDS-radio

SonyEricssons hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Selv om Sandbergs tastatur med indbygget mus føles lidt billigt og ikke helt lever op til løfterne om rækkevidde, efterlader det et positivt indtryk.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her