Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W660i

Sony Ericsson W660i er en god og solid mobil med musikalske evner. Men vi savner DRM-understøttelse og et bedre sæt ørepropper.

Set til:

2.349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

W660i er en musikmobiltelefon, der bærer Sony's velkendte Walkman-mærke, og det er lige præcis på lyden, at den har sine styrker. Men når det nu er, at Sony Ericsson primært fokuserer på musikken, synes denne tester, at det er lidt mærkeligt, at mobilen ikke understøtter kopibeskyttede musikfiler (DRM), og at de medfølgende ørepropper er direkte elendige.

Mobilen føles meget robust. Den er lille i det, og størrelsen taget i betragtning har den en forbløffende tyngde på 94 gram. Designet er pænt og brugervenligt, og der er genvejsknapper til både musikafspilleren og det indbyggede kamera. De almindelige taster har en fornuftig størrelse, der sagtens kan betjenes af en voksen tommelfinger.

Lydkvaliteten er i top, men kræver at man tilslutter et ordentligt sæt hovedtelefoner. Og i den forbindelse er det rigtig smart, at man kan hægte ørepropperne af headsettet, kyle dem meget langt væk og tilslutte sine yndlingshovedtelefoner via minijack-indgangen direkte på mikrofonen.


Det indbyggede kamera leverer billeder i en maksimalopløsning på 2 megapixels. Der er hverken fotolys eller autofokus, og som med de fleste andre standardmobilkameraer egner det sig bedst til udendørsfotografering. Indendørs bliver billederne uskarpe og grumsede.

Mobilen har en stærk teknik, der bl.a. byder på Bluetooth stereo, hvor man kan parre den med andre Bluetooth stereo-enheder og høre musikken trådløst, en hurtig 3G-forbindelse til det mobile internet, og så er der også indbygget FM-radio.

Fakta

Sony Ericsson W660i

Display: 2-tommer (176 x 220 pixels)
Kamera: 2 megapixels (1600 x 1200 pixels)
Musikafspiller: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, FM-radio
Videoafspiller: 3 GP, MPEG-4
Tilslutning: Bluetooth A2DP (stereo), USB
Data/kommunikation: UMTS 2100/3G, GPRS
Netværk: GSM900/1800/1900 (triband), UMTS 2100/3G
Hukommelse: 16 MB
Kortlæser: Memory Stick Micro
Mål: 10,2 cm høj, 4,6 cm bred, 1,5 cm tyk
Vægt: 94 gram

  • God lydkvalitet

  • Føles robust

  • Indbygget FM-radio

  • Understøtter ikke DRM

  • Elendige ørepropper

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her