Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W380i

Designet er både gennemtænkt og finurligt (på den gode måde), og W380i er en lækker mobil til en god pris.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericsson W380i er en overraskende lækker walkman-mobiltelefon, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Fungerer hamrende godt til samtale og som musikafspiller, og hvis man kan undvære det mobile internet og dets muligheder, og bare går efter en billig mobil med blæreværdi, kan vi på det varmeste anbefale den.

W380i er en klap-telefon i en god størrelse. Selv i sammenklappet tilstand er den kun 2 cm tyk, og når man åbner og ringer med den, føles den med sin længde på lige under 17 cm som en rigtig telefon. En genistreg i forbindelse med designet er, at der på forsiden af mobilen sidder et lille display, som lyser svagt op, og som bl.a. viser nummer - til forskel fra de fleste andre klaptelefoner, kan man altså se, hvem der ringer uden at behøve åbne telefonen først. På forsiden under displayet (som i øvrigt ikke kan ses, før nogen ringer, eller medmindre man lytter på musik) sidder også tre berøringsfølsomme genvejsknapper til musikafspilleren: spol tilbage, spol frem og spil/pause.

En anden finurlig funktion er, at man kan få mobilen til at skrue helt ned for ringetonen, når nogen ringer, ved at vifte med hænderne foran den (virker indenfor en afstand af 3-4 cm). Denne viftefunktion virker også med vækkeuret.


Til dagligdagsbrug er W380i meget nem at have med at gøre. Knapperne er store nok til, at man kan ramme dem, og lydkvaliteten under samtale er ganske god. Eneste lille mikroskopiske minus er, at skærmen er en anelse grov i det, men i betragtning af at mobilen primært handler om samtale og musikafspilning, kan den gå an.

Fakta

Sony Ericsson W380i

Display: 2-tommer (176 x 220 pixels)
Kamera: 1,3 megapixels
Tilslutning: USB, Bluetooth stereo
Netværk: GSM850/1800/1900
Hukommelse: 14 MB
Kortlæser: Memory Stick Micro (M2)
Øvrige funktioner: Walkman, FM-radio, kamera, lydoptager
Mål sammenklappet: 9 x 4,9 x 2 cm
Vægt: 95 gram

  • Display på forsiden

  • Sjov viftefunktion

  • Lav pris

  • Ligger godt i hånden

  • Genvejsknapper til medieafspilleren

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her