Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson W350i

Sony Ericsson W350i føles billig, har en irriterende navigationsknap og den skrabede konfiguration bidrager til en skuffende oplevelse.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericsson W350i er en forholdsvis billig Walkman-mobil til dem, der vil have musikken med sig i lommen. Musikdelen fungerer (som sædvanlig) fremragende, men den fysiske kvalitet og udformning trækker karakteren ned.

W350i's udseende er flot og indbydende, og produktfotoet kan få det til at krible i fingrene på enhver teknik-nørd med respekt for sig selv. Når man så sidder med mobilen i hånden, er oplevelsen en lidt anden. Klappen som beskytter de ellers gode og brede taster, føles, som om at den er lige ved at brække af. Den er alt for tynd og elastisk, og så er det virkelig sært, at producenten har valgt, at klappen kun skal kunne åbnes/drejes 320 grader og ikke rene 360 grader - ved 360 grader ville den nemlig støtte mobilen, så man kunne have den stående på bordet. En anden pudsighed er, at de tre knapper på klappen ikke er rigtige knapper, men bare tynde markeringer som rammer de bagvedliggende almindelige taster, når man trykker på dem. En sidste uheldig detalje er navigationsknappen, som kan være meget svær at betjene, selv med den tyndeste tommelfinger. Når man trykker på den midterste Enter-knap, kommer man ofte til at ramme de omkringliggende knapper, som sender en på ufrivilligt eventyr i mobilens menu.


Samtalekvaliteten er heldigvis rimelig god, og i den uges tid vi testede mobilen, oplevede vi kun ganske få udfald. Almindelig tale går fint igennem også i modtagerens ende med en ret høj lydkvalitet. Generelt er Sony Ericsson rigtig gode til lyd, og når det handler om musikafspilning og samtale med det medfølgende headset, er kvaliteten i top. Mobilen understøtter selvfølgelig også Bluetooth stereo, så man får muligheden for at tilslutte et trådløst headset.

W350i er en billig mobil med primært fokus på den indbyggede musikafspiller. Den understøtter ikke den hurtige 3G-forbindelse til det mobile internet, kameraet er på kun 1,3 megapixels, og så er displayet en anelse groft i det. Hvis man er på jagt efter en billig musikmobil, vil vi klart anbefale Sony Ericssons anden billige mobil W380i, som stort set byder på samme skrabede konfiguration, men til gengæld er så meget mere solid og lækker på fysikken.

Fakta

Sony Ericsson W350i

Display: 2-tommer (176 x 220 pixels)
Kamera: 1,3 megapixels
Tilslutning: USB, Bluetooth stereo, modem
Netværk: GSM900/1800/1900, EDGE
Hukommelse: 14 MB
Kortlæser: Memory Stick Micro (M2)
Øvrigt funktioner: Walkman, FM-radio, kamera, lydoptager
Mål sammenklappet: 10,4 x 4,3 x 1,1 cm
Vægt: 74 gram

  • Høj lydkvalitet

  • God til musik

  • Føles billig

  • Løs klap

  • Kedelig konfiguration

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her