Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson P1i

En teknisk stærk smartphone fra Sony Ericsson med masser af muligheder til forretningsmanden. Men det kan være ret så besværligt at skrive ved hjælp af tastaturet.

Set til:

3.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericssons nye smartphone har et væld af tilslutningsmuligheder, kan synkronisere med arbejdspladsens Exchange-server, så man kan tjekke sin arbejdsmail og kalenderen, uanset hvor i verden man befinder sig, og derudover er der også blevet plads til masser af gode multimediefunktioner.

P1i er en smule mindre og mere fiks end de tidligere SonyEricsson-smartphones. Der er ingen klapper, der skal slås ud, og det (næsten) fulde tastatur er placeret under det knivskarpe 2,6-tommer trykfølsomme display. På de fleste af tasterne sidder to bogstaver, et i hver side. Og når man vil skrive en besked, foregår det ved, at man vipper tasterne fra side til side. Det gælder i hvert fald om at holde tungen lige i munden, for eftersom de er ret små, kommer man nemt til at trykke forkert - tasterne kræver både tilvænning og en god portion finmotorik Heldigvis kan man også bare bruge den medfølgende pegepind til at skrive med, for smartphonen er ret god til håndskriftgenkendelse. Det eneste vi savner på tasterne er bogstaverne æ, ø og å.

Smartphonen har flere gode programmer installeret, og med den lille kontorpakke, QuickOffice, kan man både skrive breve og lave budgetter i regnearket. Der er selvfølgelig også et program, der kan vise PDF-dokumenter.


Der er masser af tilslutningsmuligheder og P1i er meget nem at få på internettet, uanset om det sker via den trådløse netværksforbindelse eller 3G. I den forbindelse er det lidt ærgerligt, at den ikke understøtter det ekstrahurtige Turbo 3G-netværk (HSDPA). Udover tilslutningsmulighederne er der også indbygget et kamera, der leverer hæderlige resultater i en maksimalopløsning på 3,2 megapixels. I øvrigt sidder der også et lille kamera ovenover displayet, som bruges til videosamtaler. P1i kan selvfølgelig også afspille musik og video, og som prikken over i'et er der også en fin FM-radio, man kan bruge, når headsettet er tilsluttet (headsettets ledning fungerer som antenne). Som almindelig mobiltelefon virker den fremragende. Den lyder godt - også i modtagerens ende, og selv da antennesignalet var svagest, oplevede vi ingen udfald i samtalerne.

Fakta

Sony Ericsson P1i

Kamera: 3,2 megapixels
Forbindelser: Bluetooth (A2DP), infrarød, modem, USB
Netværk: UMTS, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900
Data: GPRS, HSCSD, 3G, WLAN (802.11b), Bluetooth (A2DP), infrarød, USB
Hukommelse: 160 MB intern
Kortlæser: Memory Stick Micro M2
Display: 2,6" TFT
Ekstra: FM-radio, medieafspiller (understøtter MP3, MP4 og AAC)
Størrelse: 10,6 cm høj, 5,5 cm bred, 1,7 cm tyk
Vægt: 124 gram

  • Gode tilslutningsmuligheder

  • Høj samtalekvalitet

  • Godt display

  • Ingen Turbo 3G

  • Besværligt tastatur

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her