Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson MBW-150 Classic Edition

Et lækkert og smart armbåndsur, som kan meget andet end bare at vise klokken.

Set til:

1.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericssons smarte Bluetooth-armbåndsur er den ideelle partner til et større udvalg af mobiltelefoner fra samme producent. Kort fortalt virker det både som nummerviser og fjernbetjening til mobilernes indbyggede musikafspillere, og udover at have en imponerende høj blæreværdi, fungerer det hamrende godt.

Uret er delt op i to hovedfunktioner. Nummer-/beskedviser og fjernbetjening. Så snart det er parret med en af de 27 understøttede mobiler (se producentens hjemmeside), vibrerer det, når der kommer et opkald og viser nummeret eller navnet på det lille tekstdisplay. Her kan man selvfølgelig også vælge at tage opkaldet eller afvise det. Når mobilen modtager en besked, vises dog bare et lille kedeligt brevikon og intet nummer. Mobilens musikafspiller betjenes fra de tre knapper på urets venstre side (spil, stop, spol og juster lydstyrke).

Uret er meget nemt at betjene og få til at virke med mobilen. Vi testede det sammen med Sony Ericssons mobil W880i, og bortset fra nogle ganske få kortvarige udfald i Bluetooth-forbindelsen, kørte det upåklageligt. Og efter at uret og mobilen var blevet parret en enkelt gang, genfandt de hurtigt forbindelsen automatisk, hvis de fx var kommet ud af rækkevidden på 10 meter fra hinanden.

Selve uret er lækkert og robust. Om hvorvidt designet er pænt eller ej, må være op til den enkelte at bedømme, men denne tester synes, at det er flot - og så hjælper det gevaldigt på det, at det kan andet end bare at vise klokken. Men det er ret stort og tungt, og det er sikkert ikke alle, der vil finde det lige behageligt at have på.

Der medfølger også en oplader til det indbyggede batteri. Sony Ericsson oplyser dog intet omkring batterilevetid, men vi testede uret i fem dage på en enkelt opladning (tog halvanden time), og da vi pakkede det ned igen, viste strømindikatoren på displayet, at der var 100 procent batteri tilbage.

Fakta

Sony Ericsson MBW-150 Classic Edition

  • Virker med mange Sony Ericsson-mobiler

  • Lang batterilevetid

  • Nemt at parre med mobilen

  • Virker godt

  • Stort og tungt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her