Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson MBS-100

En lækker højttaler som lyder godt, men vi savner nogle fjernbetjeningsfunktioner.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericssons futuristiske kuglehøjttaler er et lækkert stykke tilbehør til mobilen. Den er flot designet, nem at finde ud af, og så lyder den overraskende godt. Men det bliver hurtigt en smule for simpelt.

Højttaleren har to tilslutningsmuligheder. For det første kan man tilslutte trådløst via Bluetooth fra et udvalg af Sony Ericsson-mobiler (på producentens hjemmeside findes en liste over understøttede mobiler), og man kan også tilslutte via minijack, hvilket åbner muligheden for, at man kan bruge højttaleren med andre typer mobiler og afspillere, så længe de bare har en hovedtelefonudgang.

Betjeningen af højttaleren foregår direkte fra mobilen, og det er her, at det bliver lidt for simpelt for denne tester. Normalt er det sådan med Bluetooth stereo-enheder, at de kan fjernbetjene understøttede afspillere, men med MBS-100 går Sony Ericsson i den stik modsatte retning. Højttaleren har kun to knapper: tænd/sluk og Bluetooth-parringsknappen, så hver gang man vil skrue op eller ned for lydstyrken, spole, pause, stoppe eller starte, skal man gøre det fra mobilen af.


Lyden er overraskende god og fyldig. Der er både en god bas og mellemtone, og så længe MBS-100 ikke spiller for fuld lydstyrke, leverer den en kvalitetsoplevelse på lige linje med et par gode bordhøjttalere. Hvis man giver den fuld gas og skruer helt op, kan man dog godt høre dens begrænsninger, og her kommer der en hel del støj på lyden.

Højttaleren er ret lille og let, og med det indbyggede batteri er den lige til at tage med på skovturen. Producenten lover, at den kan spille i fem timer på en fuld opladning, og dette løfte blev indfriet i vores test.

Fakta

Sony Ericsson MBS-100

Forbindelser: Bluetooth stereo (A2DP), 3,5 mm minijack
Mål: 10 cm høj, 10 cm bred, 10 cm dyb
Vægt: 223 gram

  • God batterilevetid

  • Lækkert design

  • Lyder godt

  • Kan bruges med mange mobiler og afspillere

  • Kan ikke fjernbetjene afspilleren

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her