Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson K850i

Sony Ericsson K850i er en virkelig lækker og funktionsfyldt mobil med et hamrende godt mobilkamera.

Set til:

3.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericsson K850i er i besiddelse af det bedste mobilkamera denne tester til dato har prøvet. Opløsningen er på hele fem megapixels, der er autofokus, og sidst men ikke mindst har det også en rigtig blitz. Billedkvaliteten er god - og markant bedre end hvad vi ellers er vant til i mobilsammenhænge, men selv om K850i imponerer med kameraet, er den stadig ikke afløseren for det gode digitalkamera.

K850i både ligner og reagerer som et decideret digitalkamera. En fin detalje er, at kameraet har sin egen tænd/sluk-knap, og at det kan tændes selv om mobilens tastatur er låst. Eneste irritationsmoment, når det kommer til designet, er placeringen af blitzen og lysmåleren, som sidder skråt nede under udløseren - man skal være meget opmærksom på, at fingrene ikke kommer i vejen, når der fotograferes med blitz, for ellers bliver billederne alt for mørke.

Billedkvaliteten afhænger af lyset. Udendørs i dagslys leverer kameraet en imponerende kvalitet med gode naturlige farver og en fin skarphed. Indendørs i dunkel belysning med blitzen slået til, kan man tydeligt se kameraets begrænsninger. Billederne bliver grovkornede, og motiverne flyder en smule sammen med baggrunden, men i forhold til andre mobilkameraer, er resultaterne i top.

Som mobiltelefon har K850i masser at byde på. Den kan surfe på det lynhurtige mobile internet (turbo 3G), kan selvfølgelig afspille musik og endda trådløst via Bluetooth-stereo, vise billeder og video, og så er der også indbygget FM-radio. Tilslutningsmuligheder er der også mange af, og som et godt samspil med kameraet understøtter mobilen PictBridge og kan derfor tilsluttes via USB og printe direkte fra en PictBridge-printer (stort set alle nye printere).


Displayet er knivskarpt, og selv om det kun er på 2,2 tommer, kan man tydeligt orientere sig. Displayet er faktisk så godt, at det snyder en smule, for selv uskarpe fotos ser knivskarpe ud. En smart detalje ved displayet er, at mobilen automatisk drejer billedet, så det passer med den vej, mobilen vender - så kan man altså lægge mobilen ned på siden og se sine billeder og film i "bredformat".

Rent fysisk egner mobilen sig fint til en voksen hånd. Selv om knapperne er ret små, er der tilpas meget luft omkring dem, til at de kan betjenes uden, at man kommer til at ramme de omkringliggende knapper. Der er også blevet plads til en luksusdetalje i form af de tre funktionsknapper under displayet, som er trykfølsomme og reagerer godt og hurtigt.

Fakta

Sony Ericsson K850i

Kamera: 5 megapixels
Forbindelser: Bluetooth (A2DP), modem, USB (Pictbridge)
Netværk: UMTS, GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900
Data: GPRS, HSDPA, 3G
Hukommelse: 40 MB intern
Kortlæser: Memory Stick Micro M2
Display: 2,2" TFT (240 x 320 pixels)
Ekstra: FM-radio, medieafspiller
Størrelse: 10,2 cm høj, 4,8 cm bred, 1,7 cm tyk
Vægt: 118 gram

  • Kameraet har blitz og autofokus

  • Godt og skarpt display

  • Indbygget FM-radio og medieafspiller

  • Nem at betjene

  • Placering af blitz og lysmåler

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her