Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson K550i

Samlet set får man sig en rigtig god og funktionel mobil i K550i, og prisen er lav!

Set til:

1.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

K550i er en fed mobiltelefon med masser af funktioner og muligheder. Den har Sony's Cyber-shot-kamera indbygget og tager i mobilsammenhænge rigtig gode billeder, understøtter den nye Bluetooth-standard A2DP, og så reagerer menuen hurtigt på enhver henvendelse - men den egner sig bestemt ikke til store hænder og fingre.

Første gang man står med mobilen i hænderne, får man sig et chok: knapperne er tæt på mikroskopiske og ordet "knapper" er tæt på malplaceret i denne sammenhæng. De tolv små talknapper er kun otte millimeter lange og lige under en millimeter tykke, og hvis man har store hænder og fingre, bør man nok gå efter en anden - os andre kan sagtens vænne os til dem.

Når det kommer til fotografering med mobiltelefoner, hæver Sony Ericsson standarden med det indbyggede Cyber-shot-kamera, som tager langt bedre billeder end de andre mobilkameraer, vi har testet på det sidste. Man skal dog ikke foranlediges til at tro, at det tager ligeså gode billeder som de almindelige digitalkameraer, men det er tæt på. Når det kommer til udendørsfotografering er farverne gode og naturlige, men indendørs kniber det med kvaliteten. Det bedste ved kameraet er, at det er nemt at bruge, og det værste er forsinkelsen fra, man trykker på udløseren, og til det tager billedet - der går over et sekund, og man skal stå bomstille og vente på, at kameraet siger "klik", inden man flytter det, for ellers får man bare endnu et billede af sine skosnuder.


Udover kameraet har mobilen også alle de andre funktioner, der ellers hører sig til i tiden. Der er indbygget mp3-afspiller, og så understøtter den Bluetooth A2DP, der gør, at man kan høre musikken trådløst via et headset, der også understøtter denne standard. Hvis man kan nøjes med et headset, der er forbundet med ledning, kan man med fordel bruge det medfølgende, som lyder virkelig godt. Der er også FM-radio, internetbrowser, kalender og e-mail.

Fakta

Sony Ericsson K550i

Kamera: Cyber-shot 2 megapixels
Forbindelser: Bluetooth (A2DP), infrarød, modem, USB
Netværk: EDGE, GPRS, GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900 (Quadband)
Hukommelse: 64 MB intern
Kortlæser: Memory Stick Micro M2
Display: 2" TFD
Ekstra: FM-radio, MP3-afspiller (understøtter MP3, MP4 og AAC)
Størrelse: 10,2 cm høj, 4,6 cm bred, 1,4 cm tyk
Vægt: 85 gram

  • Godt kamera

  • God pris

  • Understøtter Bluetooth A2DP

  • Masser af funktioner

  • Forsinkelse på kameraets udløser

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her