Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson GPS Enabler HGE-100

Sony Ericssons smarte headset lyder godt og laver den understøttede mobil om til en habil vejviser.

Set til:

549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HGE-100 er et kvalitetsheadset med indbygget GPS. Det er smart, billigt og giver masser af sjove funktioner til dem, der ejer en af de 21 Sony Ericsson-mobiler, det virker med.

Headsettet ligner de fleste almindelige mobilheadsets, der forbindes med en lang ledning, og som har en firkantet kontrolboks på midten, hvor man bl.a. kan fjernbetjene mobilens musikafspiller. Lydkvaliteten i ørepropperne er imponerende god, og det er en fornøjelse at lytte til musik med HGE-100.

Men det smarteste er nu GPS-funktionen, som gør mobilen i stand til at vise vej eller holde styr på løbetræningen. Når man tilslutter headsettet, spørges der, om man vil hente GPS-programmer. Vælger man ja, får man mulighed for at hente tre forskellige af slagsen: Tracker, Wayfinder Earth og Wayfinder Navigator. For at hente GPS-programmerne kræver det, at mobilen er sat op til at gå på internettet - og det koster selvfølgelig en eller anden minutpris afhængig af mobilabonnementet.

Med programmet Tracker bliver mobilen og headsettet en god løsning til motionister. Først indtaster man sine data (højde, vægt og alder), og herefter holder programmet styr på hvor langt og hurtigt man løber, og hvor mange kalorier man forbrænder. Det virker eminent godt, og som en ekstra bonus kan man høre sin musik samtidig med, at Tracker holder styr på træningen. Et andet plus er, at Tracker ikke går på internettet - når først det er installeret, kan det bruges uden yderligere opkaldsudgifter.


Wayfinder Navigator er et vejviserprogram, som i grove træk fungerer ligesom de almindelige forrude-GPS'er. Her indtaster man en adresse, og så viser programmet, mobilen og headsettet vej. Også her fungerer systemet optimalt, og GPS'en er både præcis og hurtig til at genberegne ruten. En genialitet med Wayfinder Navigator er, at man også kan søge adresseoplysninger på telefonnummeret. Det knapt så geniale er så, at man kun får lov til at bruge programmet i en måned, før man skal købe det, og udgaven der indeholder kort over de Skandinaviske lande koster i omegnen af 900 kroner, og derudover koster det en minuttakst, når programmet går på internettet for at hente vejkort - men det skal ikke ligge Sony Ericssons funktionelle headset til last.

Fakta

Sony Ericsson GPS Enabler HGE-100

Vægt: 46 gram

  • God lyd

  • Nem installation

  • Lav pris

  • Effektiv GPS

  • Godt medfølgende motionistprogram

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her