Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson G502

Sony Ericsson G502 er en udmærket standardmobil med lidt af det hele.

Set til:

1.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nogle ting kan være svære at sætte Sony Ericssons nye telefon, G502, i bås. Man kan ikke rigtig kategorisere den under andet end: Mobil. Ikke fordi den er dårlig, men fordi den har lidt af hvert uden at udmærke sig ved noget specielt.

G502 er ikke en af Sony Ericssons Walkman mobiler. Dog har den en musikafspiller, der fungerer næsten ligesom Walkmanprogrammet. Lydkvaliteten er lidt under middel, og høretelefonerne passer ikke rigtig ind i øret, så nogen videre musiktelefon er det ikke.

Den prøver dog at være mediecenter for din musik, billeder og videoer. Både i hovedmenuen og i startskærmen er der en genvej til programmet ”Medier”. Her kan man nemt og enkelt høre musik og se film i et pænt designet program. Dette føles dog lidt overflødigt, når man i forvejen har alle sine medier.

Den 2 tommer store skærm gør det desuden lidt svære at se film på den, så nogen mediemobil kan den heller ikke kaldes.

Som alle andre mobiltelefoner har G502 også et kamera. De 2.0 megapixel leverer gode billeder, og man kan vælge mellem lys, effekter og skygge, men en rigtig kameramobil er det heller ikke.

En anden ting i G502, som også bliver mere og mere almindeligt i mobiltelefoner, er en webbrowser. Du kan også desuden dine E-mails, gå på Google Maps og bruge TrackID til at finde musik. Det hele er nemt at anvende, men skærmens størrelse giver som sagt begrænsninger for, hvad man kan gøre med mobilen.

Der findes masser af gode ting at sige om G502, og en af dem er FM-radioen. Den er bygget op, så man uden problemer kan ”zappe” rundt mellem de forskellige stationer. Når man køber en Sony Ericsson telefon, kan man også forvente høj brugervenlighed, og G502 lever skam op til kravene. Selve telefonen er nydeligt designet, robust og tastaturet er let at betjene.

Samlet set er G502 en god mobiltelefon med masser af funktioner og muligheder. Den kommer ikke med noget revolutionerende, men egner sig helt fint til folk, som vil have en enkel mobil med lidt af det hele.

Fakta
  • Robust

  • Meget brugervenlig

  • Indbygget radio

  • Lille skærm

  • Ubehagelige høretelefoner

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her