Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson F305

En decideret spilletelefon med mange sjove spil. Motion Gaming er dog ikke særlig overbevisende.

Set til:

1.140,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericsson F305 er telefonen for de spilleglade. En af tasterne er forsynet med et gamepad-symbol og giver direkte adgang til telefonens spillemenu. Der er også to ekstra spilleknapper, som i bedste PlayStation-stil er forsynet med et kryds og en cirkel. Der følger 11 spil med, hvoraf Sims 2 er det mest kendte. Og man kan downloade flere spil fra Sony Ericssons hjemmeside.

Ud over at styre spillene med knapperne på telefonen har Sony Ericsson F305 også Motion Gaming, der bevirker, at telefonen kan registrere, når man bevæger den. På den måde kan man i spil kaste fiskesnøren ud i en sø og forsøge at fange fisk, eller man kan sende en bowlingkugle mod keglerne med et perfekt sving.

Når man sidder og svinger med telefonen og armene og forsøger at få en strike, finder man hurtigt ud af, at det er svært at få til at virke. Og selv om det skulle lykkes med mere øvelse, virker det fjollet at sidde og vifte med telefonen i bussen. Det er dog heller ikke alle spil, der kræver, at man svinger telefonen i luften.

Ud over de mange spil byder telefonen på et kamera med to megapixels. Der er ikke brugt ret meget krudt på denne funktion, og billederne er da også af en så ringe kvalitet, at vi ikke ville bruge kameraet til andet end nødstilfælde.

Designet er nydeligt og af skyde-typen, hvor man skubber skærmen opad, så tasterne kommer til syne. Tele­fonen har begrænset hukommelse, men den kan udvides med et microSD-kort.

Fakta
  • Mange spil

  • Pænt design

  • Spil svære at kontrollere

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her