Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson Cyber-shot C905

Sony Ericsson Cyber-shot C905 er en dejlig telefon med masser af karisma og brugsværdi.

Set til:

3.750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det nyeste skud på stammen af high-end mobiltelefoner fra Sony Ericsson hedder Cyber-shot C905. Den har alt den nyeste teknologi indbygget, som fx indbygget gps, WiFi, dvs. trådløst netværk og kamera på 8,1 megapixel.

Telefonen er ret stor og overraskende tung, men den ligger godt i hånden. Designet er elegant uden dikkedarer og signalerer diskret højteknologi. Telefonens taster er skjult, til man med en blød bevægelse skyder skærmen opad. Skærmen er god og stor og kan nemt ses selv i kraftigt lys. Navigationsknapperne, der bruges til at bevæge sig omkring i telefonens menuer er ikke helt i top. Man er gået væk fra det lille joystick, der sad på tidligere modeller, og det er lidt ærgerligt. Det er nemt at komme til at ramme forkert på de små taster.

Gpsfunktionen kan kombineres med Google Maps, der indeholder landkort over stort set alle steder på Jorden. Men telefonen rummer ikke et særlig stort udsnit af kortet, så hver gang du flytter kortudsnittet, skal der hentes nye kortdata. Så selv om Google Maps er en gratis tjeneste, skal der stadig hentes en masse data, og det koster. Så den funktion skal du være forsigtig med, navnlig hvis du er i udlandet.

Selve gps-funktionen rummer det mest basale. Du kan blive guidet gennem byen med anvisninger på skærmen og med en stemme, og systemet kan huske diverse waypoints og ruter. Gps-softwaren hedder Wayfinder Navigator og er desværre kun en prøveversion, som du senere skal købe.

Det trådløse netværk er nemt at sætte op. Telefonen finder selv tilgængelige net, og det eneste du skal gøre er, at skrive det rigtige password. Når telefonen er koblet på et trådløst netværk foregår al datatrafikken via det trådløse netværk og ikke via mobilnettet og dermed dit telefonabonnement. Men det gælder selvsagt kun når du er i nærheden af det trådløse netværk.

Kameraet på 8,1 megapixel er placeret bag et noget spinkelt objektivdæksel. I svagt lys er det trods de mange megapixel ikke noget at skrive hjem om, men bruger du den udmærkede indbyggede blitz eller tager billeder i kraftigt solskin, er kvaliteten tålelig. Under de rette omstændigheder er kvaliteten næsten oppe på siden af et billigt kamera. Så faktisk kan man for en af de allerførste gange -med lidt god vilje- sige, at man har et kamera i lommen, når bare man har taget sin telefon med.

Fakta

Indbygget GPS
8,1 megapixel
Blitz
240x320 pixel skærm

  • Masser af funktioner

  • God skærm

  • Brugbart kamera

  • Elegant

  • Små taster

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her