Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson Cyber-shot C905

Sony Ericsson Cyber-shot C905 er en dejlig telefon med masser af karisma og brugsværdi.

Set til:

3.750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericsson C905 har al den nyeste teknologi indbygget, for eksempel GPS, trådløst netværk og kamera på 8,1 megapixels.

Telefonen er ret stor og overraskende tung, men den ligger alligevel ganske godt i hånden. Tasterne er skjult, til man med en blød bevægelse skyder telefonens skærm opad. Skærmen er god og stor og kan nemt ses selv i ret kraftigt lys. Navigationsknapperne, der bruges til at bevæge sig omkring med i telefonens menuer, er dog ikke helt i top. Man rammer let forkert på de meget små taster.

GPS-funktionen kan kombineres med Google Maps, der indeholder landkort over stort set alle steder på Jorden. Selv om Google Maps er en gratis tjeneste, skal der stadig hentes en masse data, og det koster hurtigt rigtig mange penge. Så den funktion skal du være forsigtig med, navnlig hvis du er i udlandet.

Kameraet på 8,1 mega­pixels er placeret bag et noget spinkelt objektivdæksel. I svagt lys er det trods de mange megapixels ikke noget at skrive hjem om, men bruger du den udmærkede indbyggede blitz eller tager billeder i kraftigt solskin, er kvaliteten tålelig. Under de rette omstændigheder er kvaliteten næsten oppe på siden af et billigt kamera.Det trådløse netværk er nemt at sætte op. Telefonen finder selv tilgængelige net, og det eneste, du skal gøre, er at skrive det rigtige kodeord. Når mobilen er koblet på et trådløst netværk, foregår al datatrafikken via det trådløse netværk og ikke via
mobilnettet og dermed dit telefonabonnement.

Fakta
  • Masser af funktioner

  • God skærm

  • Godt kamera

  • Elegant

  • Små taster

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her