Cookie- og privatlivspolitik


Sony Ericsson C702i

Sony Ericsson C702i har masser af spændende og gode funktioner til en lav pris, men der var problemer med forbindelsen under samtaler.

Set til:

2.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony Ericssons nyeste mobiltelefon egner sig godt til det aktive udendørsliv. Vi er imponerede over de mange gode funktioner og muligheder til prisen, men en lille smule skuffede over de hyppige udfald, vi oplevede under samtaler.

Det indbyggede Cyber-shot-digitalkamera giver en opløsning på 3,2-megapixels og har autofokus. Under de optimale lysforhold (sol fra en skyfri himmel) tager det omtrent ligeså gode billeder, som selv de bedste almindelige digitalkameraer. Indendørs og/eller i dunkel belysning bliver resultaterne dog ret grovkornede og uskarpe, og selv med fotolyset slået til, bliver billederne for mørke og en smule misfarvede.

Mobilen har også indbygget GPS af typen aGPS, som finder sin position ved hjælp af både satellitter og sendemaster. I teorien skulle aGPS gøre mobilen hurtigere og bedre til at finde sin position, men i praksis kunne vi ikke mærke forskel på denne og de almindelige forrude-GPS'er. C702i fandt lynhurtigt sin position udendørs og kunne ved hjælp af den installerede tre-måneders demo af navigationsprogrammet WayFinder, føre os trygt fra A til B. Og også vise hvor i verden, vi befandt os, ved hjælp af det installerede Google Maps-program.

Kombinationen af mobilkamera og GPS giver yderligere en interessant mulighed for at tilføje de såkaldte geo-tags til billeder, man tager. Her gemmes nemlig GPS-koordinaterne sammen med billederne, og så kan man i Google Maps se, lige præcis hvor, billederne blev taget. Det er nemt at finde ud af, og så virker det rigtig godt.


På fysikken føles C702i ret solid. Den har en god tyngde, en stor og tydelig skærm og tasterne er nemme at ramme. Dertil kommer, at den også er stænk- og støvtæt. Det eneste tilbagevendende problem, som vi oplevede i de to uger, vi brugte mobilen, var at den havde det med pludseligt at miste forbindelsen under samtale - og det var uanset hvor i landet, den befandt sig.

Fakta

Sony Ericsson C702i

Display: 2,2-tommer (240 x 320 pixels)
Kamera: 3,2 megapixels
Tilslutning: aGPS, Bluetooth (stereo), modem, PictBridge, USB
Netværk: GSM850/900/1800/1900, UMTS 2100, EDGE, HSDPA
Hukommelse: 150 MB
Kortlæser: Memory Stick Micro (M2)
Mål sammenklappet: 10,6 x 4,8 x 1,6 cm
Vægt: 107 gram

  • Tager gode udendørsbilleder

  • Indbygget GPS

  • Kan tilføje koordinater til fotos

  • Rimelig pris

  • Faldt ud under samtaler

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her