Cookie- og privatlivspolitik


Sony DSC-T200

Sony DSC-T200 er udstyret med en stor berøringsfølsom skærm, men det er faktisk ikke helt den fordel, man skulle tro

Set til:

2.589,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sonys nye kamera skiller sig ud ved sin enorme skærm, der også er berøringsfølsom. Dermed slipper man for en bunke knapper på forsiden, og det kan måske synes som en fordel. Desværre medfører det også en del problemer. I første omgang virker skærmen ikke særlig skarp. Det bliver hurtigt kritisk, når man ikke er sikker på, om det billede, man lige har taget, er skarpt. Når man så kombinerer det med, at man hele tiden sætter fingre på skærmen og samtidig måske er ude i solskin, bliver problemet endnu mere udtalt.

Sony skal dog have ros for, at skærmen reagerer hurtigt og præcist, hvilket er mere, end man kan sige om mange andre berøringsfølsomme skærme. Menuen på T200 er lige til at gå til; man finder let rundt, og det virker, som om der er tænkt over, hvor de enkelte menupunkter er i forhold til hinanden. Man finder også muligheder for fx at vise et slideshow direkte på skærmen med tilhørende bløde overgange og musik. Det kan virke en smule poppet, men faktisk fungerer det ganske udmærket.

Desværre er billedkvaliteten ikke helt tilfredsstillende; der er en tendens til, at himlen kridter en smule ud på udendørsbilleder, når man lader kameraet selv bestemme eksponeringen. Indendørsbilleder bliver bedre, og blitzen er tilpas, hvilket gør, at rummets eksisterende lyskilder bevares. Det skaber en god atmosfære.

Fakta
  • Enorm skærm

  • Trykfølsom skærm

  • Sjov slideshow-funktion

  • Utilfredsstillende billedkvalitet

  • Lidt uskarp skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her