Cookie- og privatlivspolitik


Sony DR-BT50

Vi kan rigtig godt lide Sony DR-BT50, men prisen er i overkanten.

Set til:

1.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sonys nye trådløse headset er virkelig behageligt at have på, og så lyder det hamrende godt - faktisk så godt at det er en skam, at det kun vil afspille musik fra mobiltelefoner og medieafspillere, der understøtter Bluetooth A2DP, som er en trådløs standard der bl.a. kan afspille musik i stereo og styre visse af afspillerens funktioner (frem, tilbage, afspil/stop/pause og lydstyrken).

Der er tænkt over ergonomien, og de superbløde ørekopper kan vendes, drejes og justeres i alle retninger, så de passer perfekt med enhver hoved- og øreform. Headsettet er "lukket", hvilket betyder, at hver ørekop omslutter hele øret, og selv om kopperne egentlig er ret små i det, kan man sagtens holde ud at have dem på i flere timer af gangen.

Lydkvaliteten er i top, og DR-BT50 hører til blandt de bedste Bluetooth A2DP-headset vi har hørt indtil videre - men der er alligevel plads til forbedringer, for man kan stadig høre, at denne nye trådløse teknologi komprimerer lyden ret meget, og det gør det samlede lydbillede en lille smule dåseagtigt. Lydkvaliteten under mobilsamtaler er rigtig god. Dog er mikrofonen en smule følsom overfor blæst og baggrundsstøj, som kan genere i modtagerens ende.


Når headsettet nu engang leverer en høj lydkvalitet og god ergonomi, er det ærgerligt, at det udelukkende kan bruges med Bluetooth A2DP-afspillere. Hvis det fx havde haft en enkelt minijack indgang, ligesom andre normale hovedtelefoner, kunne man have haft endnu større glæde af det, og brugt det med alle mulige andre slags afspillere, men sådan skulle det desværre ikke være ...

Fakta

Sony DR-BT50

  • God ergonomi

  • Høj lydkvalitet

  • Lang batterilevetid

  • Tilslutningsmuligheder savnes

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her