Cookie- og privatlivspolitik


Sony DPF-V1000

Fotos står klare og flotte i den store fotoramme, der har godt med funktioner og er nem at bruge.

Set til:

2.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med en størrelse på 10 tommer har Sonys fotoramme et fornuftigt omfang, hvad enten den skal stå på et bord eller hænge på væggen. Rammen er automatisk klar over, om den vender på langs eller højkant, og indretter sig derefter. Samtidig er den udstyret med en gigabyte intern hukommelse, så hvis familiens fotos nedskaleres til en opløsning, der matcher fotorammens, kan den rumme godt 2.000 billeder. Men der kan selvfølgelig også ses foto direkte fra hukommelseskort eller en USB-nøgle, når behovet er der.

Fotorammens pris taget i betragtning burde der også have været indbygget trådløs netværksforbindelse i rammen, så den havde kunnet trække på fx en netværksharddisk.

Fotorammen er hurtig til at vise fotos frem, og vi oplevede ikke forsinkelser, heller ikke selv om rammen af sig selv sørger for at rotere foto, så de vender rigtigt på skærmen. Billedkvaliteten er fremragende. Samtidig kan rammen sættes til automatisk at optimere billedkvaliteten og fjerne røde øjne. Resultatet er absolut fornuftigt, og man slipper for at irriteres over “væltede” billeder. Skærmens menuer er enkle at gå til enten via betjeningsknapperne bag skærmens højre kant eller med den middelmådige fjernbetjening. Rammen kan fungere som vækkeur, men det er tænd/sluk-funktionaliteten, der imponerer med muligheden for at vælge time for time hele ugen, hvornår rammen skal være tændt eller slukket.

Fakta
  • Stor intern hukommelse

  • Billedoptimering

  • Avanceret tænd/sluk-funktion

  • Intet trådløst netværk

  • Dyr

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her