Cookie- og privatlivspolitik


Sony DPF-A72

Sony har produceret en fotoramme til en lav og attraktiv pris. Strømforbruget er meget lavt, når den er tændt, men desværre er det lidt rigeligt højt i standby.

Set til:

900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sony producerer i massevis af fladskærme, og derfor fristes man til at tro, at de kan producere en knivskarp fotoramme – men sådan gik det desværre ikke her.

Skærmen er i widescreen-format. Billedkvaliteten er for lav, og der mangler skarphed og dynamik i billedet. Til gengæld er der masser af andre smarte funktioner.Sony DPF-A72 kan vise et væld af forskellige billedformater, deriblandt RAW, som er det format, professionelle spejlreflekskameraer gemmer i.

Menuen er nem at få adgang til, men den er ikke på dansk, og i dette tilfælde er det ærgerligt, for menuen er ikke specielt brugervenlig. Heldigvis er det let at sætte et hukommelseskort i og starte et diasshow – det starter faktisk automatisk og roterer også selv billederne, så de vender rigtigt.

Designet er enkelt og nydeligt, og det er smart, at fotorammen har et par huller på bagsiden, så den nemt kan hænges op på en skrue i væggen. Den kan selvfølgelig også placeres på skrivebordet med støttebenet, som sidder fast på bagsiden med en magnet. Knapperne, der bruges til at betjene menuen, sidder på bagsiden i højre side i nærheden af kortlæserne, og der medfølger også en fjernbetjening. Det er ganske nemt at komme til knapperne og kortlæserne, som kan betjenes, samtidig med at rammen hænger på væggen.

Sony har produceret en fotoramme til en lav og attraktiv pris. Strømforbruget er meget lavt, når den er tændt, men desværre er det lidt rigeligt højt i standby. Men alt det betyder mindre, for billedkvaliteten er for ringe.

Fakta
  • Besværlig menu

  • Lav pris

  • Lav billedkvalitet

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her