Cookie- og privatlivspolitik


Sonos Sub

Solid bas til den trådløse musik

Set til:

4.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sonos producerer et af de bedste trådløse musiksystemer, der findes. Oprindeligt skulle systemet tilsluttes et stereoanlæg for at kunne afspille musik fra en pc eller netværksharddisk. Men Sonos’ seneste produkter har været selvstændige højttalere med firmaets streaming-teknologi indbygget.

Højttalerne Play:3 og Play:5 er ret kompakte, og de har savnet en dyb tilfredsstillende bas. Det råder Sonos bod på nu med Sonos Sub, der er en subwoofer, specielt beregnet til Sonos-systemet.

Subwooferen giver en ekstra dimension til musikken fra de forholdsvis små Sonos højttalere. Hifi-entusiaster vil nok foretrække deres egne højttalere i stedet for, og man kan diskutere, om det er værd at bruge 4.500 kroner på en subwoofer beregnet til en højttaler til 2.200 kroner.

Vi ser mest de to tilgængelige Sonos-højttalere som en slags nødløsning, som man bruger til et rum, hvor man bare vil høre lidt radio eller lidt musik i ny og næ – ikke en opstilling, som man ville bruge til intens musiklytteri, og i den sammenhæng virker subwooferen lidt overflødig.

Når det er sagt, så er den flot og utraditionelt skuret sammen. Den leverer en god bund for musikken samtidig med, at den er klædelig nok til at stå fremme. Og så er det jo altid rart, at den er trådløs, når man ser bort fra strømkablet.

Fakta
  • God bas

  • Nem at placere

  • Dyr

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her