Cookie- og privatlivspolitik


Sonos S5

Sonos S5 er en netværksmusikafspiller med indbyggede stereohøjttalere

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Afspilleren kobles på hjemmenetværket og kan så afspille musikfiler fra en pc eller netværksharddisk på netværket. Man kobler blot S5 på netværket ved hjælp af et netværkskabel. Hvis man har et Sonos-system i forvejen, kan S5 kobles trådløst på det. I begge tilfælde kan man efterfølgende styre afspilleren med fx en bærbar computer. Hvis man har en iPhone eller iPod touch kan man fjernstyre anlægget med et lille gratis program, som man kan hente i Apples App Store. Alternativt kan man købe Sonos’ egen fjernbetjening, men den skal man bløde hele 2.499 kroner for. Man kan næsten få to iPod Touch til samme pris.

Lyden i S5 er rigtig god og fyldig, når man tager afspillerens størrelse i betragtning. Der er indbygget subwoofer, og bassen var en anelse dominerende, da vi testede lyden første gang. Det er dog nemt at indstille lyden, præcis som man vil have den, ved hjælp af Sonos’ pc-program. Derefter kan afspilleren snildt spille et mindre rum op. Ud over digitale lydformater som MP3 og FLAC, så kan Sonos S5 også afspille internetradio. Det gør den til et godt alternativ til de internetradioafspillere, man ellers kan købe, og som ikke kan andet end at afspille radio. Prisen på S5 er dog ganske pebret.

Fakta

www.sonos.com

  • Rigtig god lyd

  • Nem opsætning

  • Internetradio

  • Høj pris

  • Ingen fjernbetjening

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her