Cookie- og privatlivspolitik


SONOS Multi-Room Music System

Sonos-systemet er en rigtig god løsning, når der skal spilles musikfiler rundt omkring i huset.

Set til:

2.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det kan være svært at finde en god måde at afspille musik­filer fra computeren, hvis man ikke vil være bundet til at sidde foran pc’en, når man lytter. Musiksystemet Sonos Multi-Room Music System kommer med et elegant bud på en løsning.

Sonos-systemet kobles nemt på hjemmenetværket ved at koble en enhed til routeren med et kabel. Derefter kan andre enheder koble sig trådløst på den første.

Nu er man klar til at afspille MP3-filer eller flere andre lydformater fra computere eller netværksharddiske på netværket.

Sonos har ikke indbygget højttalere, men skal i stedet kobles til et stereoanlæg eller direkte til et par højttalere, hvis man bruger udgaven med indbygget forstærker. Afspilningen styres af den medfølgende fjernbetjening, hvor man kan bladre i musikken sorteret efter blandt andet album eller kunstner. Sonos giver også adgang til et utal af internetradiostationer fra hele verden.

Vi rippede et par cd’er i forskellige formater og blev meget positivt overraskede over lydkvaliteten fra Sonos. I lydformatet FLAC, der bevarer alle lydinformationer fra cd’en, var kvaliteten af musikken fra Sonos mindst lige så god som fra vores cd-afspiller i mellemklassen.

Kluntet fjernbetjening
Vi har testet Sonos tidligere, men systemet er blevet opdateret i mellemtiden. Kun fjernbetjeningen har af en eller anden grund undgået en ellers tiltrængt overhaling. Den er simpelthen for stor og indimellem også ret kluntet at bruge.

Har man en iPhone eller en iPod touch, kan man gratis hente et program, der kan erstatte Sonos-fjernbetjeningen, og så kan man købe en enkelt Sonos-enhed uden forstærker til 2.799 kroner og få musik i fx dagligstuen. iPod-programmet virker endda bedre end Sonos’ egen klodsede fjernbetjening. Hvis man ikke har en iPod touch i forvejen, er det faktisk
stadig den billigste kontrolløsning til Sonos, for Sonos-fjernbetjeningen koster 3.199 kroner, hvis man køber den for sig selv. Det er den på ingen måde værd. Systemet kan også styres via et medfølgende program til pc’en, men det er lidt besværligt.

Sonos sælges i et samlet sæt til to rum med en fjernbetjening samt to Sonos-enheder henholdsvis med og uden indbygget forstærker. Sættet koster 7.999 kroner, hvilket også må siges at være lige i overkanten.

Fakta
  • God lyd

  • Meget nemt at sætte op

  • Modtager internetradio

  • Dyrt

  • Kluntet betjening

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her