Cookie- og privatlivspolitik


Snabel-a-computer G9024-REV001

Basiskonfigurationen er stærk, og G9024 er en over middel kraftig pc, som med mindre opgraderinger (hukommelse og evt. harddisk) kan blive et monster.

Set til:

7.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Jyske Midt Data har siden 1998 produceret deres egne pcer, kaldet snabel-a-computere, og deres nyeste pc G9024 byder på mange indbyggede funktioner og Intels kraftige dobbeltkerneprocessor Intel Core 2 Duo E6600.

Processoren har to kerner, hvilket giver systemet ekstra mange muskler at spille med. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at man kan køre flere krævende programmer samtidig, uden at de reagerer langsommere. Dog er det en smule ærgerligt, at G9024 kun kommer med 512 MB ram, for det giver flaskehalsproblemer i forhold til den samlede ydelse. For at få glæde af systemets fulde potentiale skal man opgradere hukommelsen med det samme.

G9024 mangler ikke funktioner. Bundkortet har indbygget 7.1-lydkort med både optisk og coaxial SPDIF-udgange, som kan styres via det medfølgende SoundMax-kontrolpanel. Der er også indbygget et gigabit-netkort (10/100/1000), som understøtter de hurtigste netværk.

Kabinettet er matsort med en sølvramme om fronten og flot udformet med bløde kanter. På forsiden er der fire USB-porte, en enkelt FireWire-port og to stik til henholdsvis hovedtelefoner og en mikrofon gemt væk under den nederste klap.

Fakta

Snabel-a-computer G9024-REV001

  • Dobbeltkerneprocessor

  • Lækkert design

  • Støjsvag

  • Mange funktioner

  • Hukommelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her