Cookie- og privatlivspolitik


SLOW-PCfighter

SLOW-PCfighter fandt over 16.000 problemer på vores test-pc. Ved at rette fejlene blev Windows mærkbart hurtigere til at starte.

Set til:

125,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

SLOW-PCfighter er det ikke særlig mundrette navn på dette oprydningsprogram fra folkene bag det velkendte SPAMfighter. Programmet finder og fjerner et bredt udvalg af ubrugelig henvisninger og genveje i Windows, og får dermed Windows til både at starte hurtigere og være mere stabil.

SLOW-PCfighter hentes fra internettet, hvor man først henter en miniudgave, der automatisk henter og installerer resten. Det går nemt og hurtigt, og du kan hente og prøvekøre det uden at betale på forhånd, dog begrænset til at rette 25 fejl. Registrering er nem og hurtig med kreditkort, og registreringskoden kommer et øjeblik efter.

Brugerfladen er en nydelse. Den diskrete grafik er veldisponeret og gør det meget klart, hvilke knapper man skal trykke på for at komme i gang. Programmet er på dansk, men oversættelsen er ikke specielt vellykket.

Vores test-pc, der havde været ude for lidt af hvert og bestemt ikke var hurtig, havde hele 16.004 fejl af forskellig art. Skanning og oprydning tager et par minutter hver, og der stilles ingen spørgsmål undervejs. Hjalp det så? Før oprydningen tog det 90 sekunder for Windows at komme i gang, efter oprydningen kun 54, en forbedring på 40 procent. Ikke værst.

Men ikke alt er klaret med at starte Windows, for derefter kommer de programmer, der er sat til at starte sammen med Windows. Det tog 167 sekunder inden oprydningen, og det samme bagefter. SLOW-PCfighter har også mulighed for at slå startprogrammer fra, men kun fra en lang liste uden forklaring eller vejledning.

Hjælpesystemet er pænt uden at være perfekt. F1, der plejer at starte hjælp, giver en fejlmelding. I stedet skal man klikke nederst til højre for at åbne online hjælpesystemet, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål. Ordbogen med de tekniske begreber er desværre på engelsk.

Alt i alt er SLOW-PCfighter et fornuftigt oprydningsprogram. Det er nemt at bruge og klarer sin grundlæggende opgave godt. Der er dog plads til forbedring, især omkring styring af opstartsprogrammer.

Fakta

RETTELSE:
Vi skrev i vores test af SLOW-PCfighter i Komputer for alle nr. 16, at programmets hjælpefunktion ikke fungerede, fordi man blot får en fejlmeddelelse, når man trykker på F1-tasten. Hjælpefunktionen er der, men man skal blot vælge den fra menuen i stedet for at trykke F1.

  • Nemt at bruge

  • Dansk brugerflade

  • God oprydning

  • Styring af startprogrammer

  • Hjælp delvist på engelsk

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her