Cookie- og privatlivspolitik


Slingbox Pro

En nem måde hvorpå man kan have sine tv-kanaler med sig, men undersøg om SlingPlayer understøtter din tv-modtager, inden du køber (der findes en komplet liste over understøttede enheder på producentens hjemmeside).

Set til:

2.250,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Slingbox Pro kan du streame dine tv-kanaler fra stuen og direkte ud til en hvilken som helst pc med en internetopkobling. Så går du aldrig mere glip af yndlingsprogrammerne!

Slingboxen fungerer på den måde, at den tilsluttes hjemmenetværket via kabel og tv-modtageren (fx Selector, satboks eller en digital tv-tuner) inde i stuen. Den har et væld af tilslutningsmuligheder og skal bare sættes ind som mellemled mellem tv-modtageren og tv'et og tændes. Der medfølger ingen installations-cd'er, og når Slingboxen er sat til, kan man hente et lille program, SlingPlayer, fra producentens hjemmeside, og det er fra dette program, man logger ind og kan se de tv-programmer, man har til rådighed derhjemme.

Slingboxen kan også fjernbetjene tv-modtageren, bl.a. skifte kanaler og justere lydstyrken. Til formålet bruges den medfølgende IR-blaster, som sender et infrarødt signal på vegne af den almindelige fjernbetjening, og som skal klistres fast på tv-modtageren, og inde i SlingPlayer kan man så fjernbetjene tv-modtageren via en virtuel fjernbetjening. Eneste kritikpunkt i den forbindelse er, at Slingboxen og SlingPlayer ikke selv kan "lære" IR-koderne fra den almindelige fjernbetjening. Hvis man fx har en tv-modtager som ikke understøttes i SlingPlayer, kan man ikke skifte kanaler… Det skal også nævnes, at Slingboxen viser præcis det samme, som tv'et inde i stuen - hvis et medlem af husstanden lige pludselig skifter kanal, gør Slingboxen det også.


Billedkvaliteten er ret god, når der streames, og har man en hurtig bredbåndsforbindelse kører det også flydende. Vi testede Slingboxen på en 8064/1024-forbindelse, og her kørte det perfekt. Programmet SlingPlayer findes også til lommecomputere - fx smartphones, hvor man også kan fjernbetjene og streame fra tv-modtageren.

Der er ikke de store udførlige vejledninger med Slingboxen, men hvis man er god til engelsk og har lidt viden om sit netværk og sin router, er den rimelig nem at få til at makke ret.

Fakta

Slingbox Pro

Tilslutninger: Antenne, komposit (Video, stereolyd), S-video, HD (via komponent), netværk, IR-blaster
Udgange: Antenne, komposit (Video, stereolyd), S-video, HD (via komponent)

  • Nem opsætning

  • Pæn billedkvalitet

  • Kan streame til pc'er og mobiltelefoner

  • Ingen trådløst netværk

  • Taler kun engelsk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her