Cookie- og privatlivspolitik


Slingbox

Genial idé, der er nem at komme i gang med. Men den er dyr.

Set til:

2.495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ville det ikke være dejligt, hvis man kunne rejse til Thailand i en måned og stadig følge FCKs kampe live på sin bærbare pc?

Den tanke fik amerikanske Slingmedia og resultatet blev den geniale Slingbox, der nu endelig har nået vores breddgrader sæt den til et tv-signal fx fra videoen eller harddiskoptageren, og tilslut dem til dit hjemmenetværk, og efter installation af det medfølgende program kan du se tv på enhver computer i huset. Ved hjælp af en såkaldt IR-blaster kan du sende infrarøde signaler til den tilsluttede enhed og dermed styre den via en virtuel software-fjernbetjening. Med en personlig kode og et password kan man også installere programmet på en hvilken som helst anden pc i verden og se fjernsyn på den og man kan sidde og styre tv-kanalerne hjemme i stuen (ikke populært, hvis der er nogen hjemme).


Slingbox er ganske nem at sætte op. En medfølgende plakat forklarede alt på blot en side. At se fjernsyn uden for hjemmets netværk krævede dog, at vi lavede en simpel ændring i routerindstillingerne. Det er forklaret i manualen, men den er desværre ikke på dansk.

Slingbox kan simulere et væld af fjernbetjeninger, dog manglede der en knap på vores Philips harddiskoptager, så vi aldrig fik adgang til programmer på harddisken men vi kunne programmere den. Slingbox opdatereres dog løbende, og der kommer hele tiden flere fjernbetjeninger til.

Slingbox kan modtage tv-signaler fra tre enheder og kan styre to af dem med en dobbelt IR-blaster. Billedkvaliteten er god, selv om den selvfølgelig lider under at være transmitteret over internettet eller et lokalnetværk.

Hvis man køber et ekstra program, kan man se sit Slingbox-signal på en hvilken som helst PDA eller smartphone, der benytter Windows Mobile som styresystem.

Fakta

Slingbox

  • Nem tilslutning

  • Opdateres hele tiden

  • Simpel software

  • Høj pris

  • Manglende fjernbetjening

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her