Cookie- og privatlivspolitik


Sitecom Wireless Range Extender 300N WL-330

Når man bevæger sig mod yderkanten af rækkevidden af det trådløse netværk i hjemmet, så begynder forbindelsen at blive mere og mere ustabil, og der opstår fejl i dataforbindelserne, indtil forbindelsen til den elektroniske omverden helt forsvinder.

Set til:

560,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Men der kan føjes adskillige meter til signalerne med Sitecoms Wireless Range Extender 300N WL-330, der i sin helt basale form fungerer som en repeater – den sender simpelthen det trådløse signal videre. Der er ikke behov for software, men blot et net­kabel direkte mellem routeren og enheden samt dens IP-adresse for at få adgang til brugerfladen via browseren. Veteraner inden for opsætning af routere og lignende vil hurtigt være på hjemmebane.

Menusystemet indeholder også en lang række avancerede indstillingsmuligheder, som ikke alle er lige gennemskuelige. Og er erfaringerne med routere helt på nulpunktet, så kræver opsætningen helt sikkert lidt eksperthjælp.

En interessant sekundær funktion i enheden er muligheden for at benytte den som en såkaldt bro, hvor for eksempel en spilkonsol uden trådløs netværksadgang tilsluttes med almindeligt netværkskabel til enheden, der så etablerer en trådløs forbindelse til resten af netværket. Det kan være en smart måde at slippe for at trække netværkskabler rundt i huset, men desværre er der kun plads til ét netværkskabel i bagenden.

Fakta

• Understøtter: 802.11b/g/n
• Sikkerhed: WEP, WPA, WPA2

  • God signalstyrke

  • Fungerer som bro

  • Ingen software krævet

  • Kun ét netværksstik

  • Kompliceret opsætning

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her