Cookie- og privatlivspolitik


Sitecom Wireless 300N XR Gigabit Gaming Router WL-308

En smart router der understøtter de nyeste netværksstandarder, giver suveræn dækning og kompatibilitet, og som giver den bedst mulige fordeling af båndbredden. Men prisen er høj.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du oplever sporadiske udfald, når du spiller netværksspil eller taler i telefon over internettet, så er Sitecoms nyeste spillerouter løsningen. En meget kraftig router, som understøtter de nyeste netværksstandarder, og som giver suveræn dækning og kompatibilitet. Eneste lille minus er den høje pris.

WL-308 har en smart funktion, der hedder StreamEngine. StreamEngine er en teknologi, hvor routeren automatisk prioriterer trafikken, så fx spil, IP-telefoni eller streaming af musik og video vil få tildelt større båndbredde i forhold til de pc'er på netværket, der "bare" står og henter data (fx Bittorrents). StreamEngine fungerer ligesom QoS (Quality of Service), som de fleste nyere routere understøtter. Men en af forskellene er, at StreamEngine fungerer automatisk - med QoS, skal man selv dybt ind i indstillingerne og rode rundt. Oplevelsen i internetspil og IP-telefoni afhænger selvsagt af, hvor hurtig en internetforbindelse man har til rådighed. WL-308 kan selvfølgelig ikke gøre så meget ved en langsom internetforbindelse.

WL-308 er dejlig nem at komme i gang med og kan praktisk talt bare pakkes ud, sættes til stikkontakten og erstatte den gamle router. Den understøtter de hurtigste former for netværk, Gigabit-kabelnetværk og 802.11n-trådløst netværk, og så er vi imponerede over, hvor god dækning den giver. Ude på 25 meters afstand blokeret af mure og buske leverede den lige under 20 Mbit i sekundet. På 10-meteren var hastigheden næsten 45 Mbit i sekundet. Og så vil vi lige gøre opmærksomme på, at målingerne er foretaget med en bærbar med det allerbilligste trådløse N-netkort fra Digitus installeret. Imponerende, for vi har gentagne gange oplevet hastighedsforringelser, når de trådløse netkort ikke kom fra samme producent som routeren.

Fakta

Sitecom Wireless 300N XR Gigabit Gaming Router WL-308

Netværk: 10/100/1000 Gigabit, 802.11n
Tilslutninger: 5 netværksporte

  • Hurtige forbindelser

  • God dækning

  • God kompatibilitet

  • StreamEngine-funktionen

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her