Cookie- og privatlivspolitik


Sitecom Mobile Router WL-357 300N

Denne minimale trådløse router fra Sitecom har en rigtig god idé: Ved at tilslutte et USB-modem til mobilt bredbånd kan man dele internetforbindelsen mellem flere computere, også hvis der ikke er en fast forbindelse i huset.

Set til:

560,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Selve routeren er ganske lille, da der kun er tilslutninger for strøm, ADSL-modem og mobilt bredbåndsmodem, og ikke den netværksswitch, vi finder i de fleste routere. Det betyder dog også, at netværksudstyr uden trådløs forbindelse (fx printere og filservere) ikke kan tilsluttes routeren.

Den umiddelbare opsætning er ganske enkel, godt hjulpet af en hurtigstart-guide, der i billeder viser, nøjagtig hvad man skal gøre for at komme godt i gang. Her begynder problemerne til gengæld, for selv om administrationssiderne er på dansk, er forklaringerne begrænsede, og det står ikke klart, hvilke oplysninger der er nødvendige, og hvilke der kan springes over. For at få en internetforbindelse med et 3G-modem skal man angive en APN-kode og et telefonnummer, som man skal kontakte sin internetudbyder for at få oplyst. Det ville være praktisk, hvis
disse data var indbygget i programmet.

Men selv med disse oplysninger på plads fik vi ikke en brugbar internetforbindelse. Manualen var ikke nyttig, og selv deres tekniske support gav op. Vi må konkludere, at selv om den underliggende teknik eksisterer, forhindrer detaljerne routeren i at fungere tilfredsstillende i praksis.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Tilslutning: ADSL, 3G
• Trådløst: 802.11n
• Hastighed: 23,2 Mbit/s

  • Internet via mobiltelefon

  • Meget kompakt

  • Ingen switch

  • Lav hastighed

  • Dårlig kompatibilitet

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her