Cookie- og privatlivspolitik


Sitecom 4 port HDMI Switch KV-020

En nem og brugervenlig måde, hvorpå man kan forbinde flere HDMI-enheder til den samme fladskærm, men prisen er i overkanten.

Set til:

789,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HDMI er den nyeste standard indenfor overførsel af billede og lyd fra eksterne enheder/afspillere som fx pc'er, spillekonsoller, DVD- og BluRay-afspillere og til fladskærmen. Men i takt med at HDMI-standarden vinder indpas, opstår der et problem. Nemlig at det er de færreste fladskærme, der har mere end en enkelt HDMI-indgang. Dette problem løser Sitecom ved hjælp af en lille simpel æske, en såkaldt HDMI-switch, hvor man kan forbinde op til fire HDMI-enheder til en enkelt HDMI-indgang på fladskærmen. Smart og brugervenligt.

HDMI-switchen leverer et råt og ukomprimeret datasignal fra afspilleren og til fladskærmen, og vi oplevede umiddelbart ingen forringelser i hverken billede eller lyd fra test-playstationen og til fladskærmen inde i stuen. KV-020 er derudover nem at have med at gøre, og på forsiden sidder fire knapper, hvor man med et tryk kan skifte mellem de enheder/afspillere, som skal have "hul igennem" til fladskærmen. Der medfølger også en flad fjernbetjening med fire knapper og en tænd/sluk-knap, som bruges til samme formål.


KV-020 skal have strøm fra sin egen lille strømforsyning, og i den forbindelse er det fint at strømforsyningen har et kabel der er halvanden meter langt, så det kan nå. Det eneste der ikke medfølger, er HDMI-kabler, som skal købes separat.

Eneste minuser er æskens fysiske kvalitet, som føles lidt for lav og billig i det, og så er prisen i overkanten. Ved en hurtig søgning på internettet fandt vi adskillige lignende løsninger billigere.

Fakta

Sitecom 4 port HDMI Switch KV-020

Ind/udgange: 4 x HDMI-ind og 1 x HDMI-ud
Mål: 16,9 x 2,8 x 8,8 cm
Medfølger: Strømforsyning og fjernbetjening

  • Nem betjening

  • Lang ledning på strømforsyningen

  • Leverer et råt datasignal

  • Prisen er i overkanten

  • Føles billig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her