Cookie- og privatlivspolitik


SimCity Societies

Byg en by helt efter dit eget hoved. SimCity Societies er et spil med mulighed for mange timers eksperimenter.

Set til:

341,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Som gammel SimCity-spiller siden 1990 var den nyeste udgave ventet med spænding. Men SimCity Societies er ikke bare SimCity 5. Hvor de forrige fire versioner er blevet stadig mere detaljerede, og har givet spilleren grå hår i hovedet af at holde øje med kloakering, højspændingsledninger og fintrimning af budgetter, ser Societies stort på den slags nørdede detaljer.

Det betyder, at SimCity Societies er lettere at komme i gang med. For eksempel er undergrundsbanen, som kunne ruinere de fleste med kostbare og komplicerede byggearbejder, nu simpelt hen et spørgsmål om at bygge tilpas mange nedgange fra overfladen.

Hvad der til gengæld er i højsædet, er stemningen i din by. Ved at vælge bygninger og anlæg med omhu, kan du bygge alt fra et utopisk klovneland, over industri- og innovationssamfund, til et totalitært, Orwellsk mareridt eller en buddhistisk tempelby. Eller det hele på en gang! Det handler om at finde en passende balance mellem indtjening, kreativitet, produktivitet, åndelighed, autoritet og viden. Det giver timers underholdning i forsøget på at skabe lige præcis din type by.

Brugerfladen i spillet ligner sig selv, men er ført passende up-to-date med 3D-grafik. Derfor kræves der et kraftigt grafikkort, hvis alle detaljerne skal med. Man kan zoome helt tæt på og se, hvad der sker i gadebilledet. Til gengæld savnede jeg muligheden for at zoome helt ud – og dermed få overblik over byen.

Fakta
  • En fornyet spiloplevelse

  • Fri for trivielle detaljer

  • Vælg din helt egen stil

  • Lidt for let

  • Svært at få overblik

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her