Cookie- og privatlivspolitik


SideWinder Mouse

Masser af tilpasningsmuligheder, ligger godt i hånden og med lidt øvelse bliver den en uundværlig partner i hurtige 3D-skydespil.

Set til:

549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

SideWinder Mouse er Microsofts ultimative spillemus. Den har hele ti knapper, et lille LCD-display, der bl.a. viser reaktionshastigheden (DPI), tre forskellige sæt fødder med hver deres friktionsevne, og så kan man også fylde mere vægt i den, så den ligger roligere på skrivebordet. Sammenlagt giver det masser af tilpasningsmuligheder til den professionelle pc-spiller, der vil forbedre sine præstationer med kuglerne flyvende om ørerne.

En af de bedste funktioner er musens evne til at optage makrokommandoer midt i spil (huske forskellige kombinationer af tryk på knapperne og bevægelse) - den kan altså programmeres undervejs. Først trykker man på den forreste tommelfingerknap, herefter vælges en af de andre to tommelfingerknapper (som bliver den knap, der starter makroen), og til sidst laver man sine trykkombinationer. Det lyder lidt besværligt, og man skal da også lige vænne sig til det, men det betyder, at man fx kan lave en makrokommando, der zoomer ind og samtidig sætter musens reaktionshastighed helt ned i fx 5 sekunder, inden den zoomer ud og sætter hastigheden op igen - uundværligt i 3D-skydespil, hvis man er snigskytte og skal ramme bevægelige mål over store afstande.


Musen er ret stor i det og ligger bedst i højre hånd. Den føles solid og stram, og selv om den forbindes til pc'en med kabel, føler man ikke, at bevægelsesfriheden er begrænset. Alle knapper undtagen den forreste tommefingerknap (makrooptageren) og den bagerste Quick Launch Button kan nås, uden man behøver flytte hånden.

Vægtsystemet fungerer rigtig godt og er nemt at have med at gøre. De tre små ti-gramsvægte og den ene fem-gramsvægt kan monteres i siden på musen, og sammen med de tre forskellige sæt fødder, kan man hurtigt afbalancere musen, så den passer perfekt til ethvert underlag.

SideWinder Mouse er en udpræget spillemus, der bedst egner sig i hænderne på en pc-spiller. Den kan selvfølgelig også bruges til almindeligt kontorbrug, men til det formål findes der mange andre og billigere alternativer.

Fakta

SideWinder Mouse

Type: Laser
Tilslutning: USB-kabel (2 meter)
Knapper: 10
Opløsning: 2000 DPI
Vægt: 125 gram
Ekstra: Reservedelsæske indeholdende tre forskellige sæt fødder, 3 x 10 grams vægte og 1 x 5 grams vægt

  • Kan optage makroer

  • Føles solid

  • Kan afbalanceres med vægte

  • Reagerer lynhurtigt

  • Placeringen af makroknappen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her