Cookie- og privatlivspolitik


Shuttle XS35GT V2

Denne nye Shuttle-computer er ikke bare støjsvag, den er fuldstændig lydløs. Det ganske kompakte kabinet har simpelthen ingen blæsere, og ved at montere et SSD-drev er det også blevet fri for harddiskens klikken.

Set til:

6.635,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Eneste tilbageværende støjkilde er det kombinerede dvd- og Blu-ray-drev, men når det ikke bruges, høres der ikke en lyd.
Computerens bestanddele er nøje udvalgt for at undgå den varme, der ellers får computere til at støje. CPU’en er en dobbelt-kerne Atom på 1,8 GHz, som man normalt ser i netbooks, og grafikken er integreret med ION-chipsettet. Der er 4 gigabytes hukommelse, men det vigtigste er dog det 120 gigabytes store SSD-drev, der ud over at være lydløst også er rigtig hurtigt. I daglig brug virker kombinationen af en langsom processor og en lynhurtig harddisk umiddelbart ganske brugbart. Både styresystemet og programmerne starter hurtigt op, det totale fravær af støj er en ren fornøjelse, og især opgaver, der bruger harddisken meget, afvikles hurtigere end normalt. Der går dog ikke længe, før man opdager, at mange detaljer er langsommere end på de fleste andre computere. Menuer og skærme opdateres synligt langsomt, og store flash-film på hjemmesider har en grim tendens til at hakke. Især hvis man bruger en stor skærm, er det tydeligt, at hverken processor eller grafikkort er kvikke nok til moderne, komplekse programmer. Til gengæld er computeren glimrende til at afspille Blu-ray-film, for det håndterer grafikkortet effektivt, og selv film i fuld HD-opløsning vises uden at hakke. Blu-ray-drevet kan høres under afspilningen, uden at det dog bliver påtrængende. Men hvis pc’en skulle være en fuldendt filmcomputer, burde der også være surroundlyd.
Vores testresultater viser en processorkraft, der ligger langt under, hvad man kan forvente af af moderne bærbare computere og et grafikkort så langsomt, at vores testprogram tror, det er en fejl. Det er det ikke – grafikken er simpelthen langsom. Til gengæld er SSD-drevet hurtigt, uden dog at sætte egentlige rekorder.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• CPU: Atom D525 1,8 GHz
• Grafik: Nvidia ION
• Diskdrev: 120 GB SSD
• Ram: 4 GB
• Trådløst: 802.11n
• Mål: 25,2 x 16,1 x 3,8 cm

Målinger:
• Diskdrev skrivning: 143,5 MB/s
• Diskdrev læsning: 161,6 MB/s

  • Kompakt og lydløs

  • Lynhurtigt diskdrev

  • Kan afspille Blu-ray-film

  • Langsomt grafikkort

  • Sløv i daglig brug

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her