Cookie- og privatlivspolitik


Shuttle XPC G2 6800B

Shuttle pc’en er rigeligt stærk til at afvikle styresystemet og alverdens kontor­programmer, og grafikkortet kan i en snæver vending også bruges til at spille med, hvis man vel at mærke modererer dybden af detaljer i spillene.

Set til:

5.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Shuttle XPC skiller sig ud fra mængden med sit lille, smarte kabinet, som er en del dyrere i indkøb end de almindelige af slagsen. Og derfor er der gået på kompromis med den øvrige konfiguration, der i denne sammenhæng er virkelig kedelig.

Basiskonfigurationen er testens svageste med kun en enkelt gigabyte hukommelse og den mindste harddisk på 250 gigabytes.

Eneste lys i mørket er, at den er født med det hurtige gigabit-kabelnetværk samt 7.1-surroundlyd og trods alt har et rimeligt grafikkort.

Styresystemet er Windows Vista Home Basic, som er Vista-familiens brystsvage lillebror, der ikke byder på mediecenter. Og ud over den medfølgende DVI/VGA-omformer og komponent-kablet til grafikkortet medfølger der heller intet andet tilbehør. Til gengæld er der så heller ikke præinstalleret nogen program-prøveversioner, så man kan altså bruge pc’en med det samme uden at skulle kæmpe sig ud af diverse tidsbegrænsede kontor­pakker.

Pc’en er rigeligt stærk til at afvikle styresystemet og alverdens kontor­programmer, og grafikkortet kan i en snæver vending også bruges til at spille med, hvis man vel at mærke modererer dybden af detaljer i spillene.

Men det ville lette og forbedre ­brugeroplevelsen generelt, hvis der var en ekstra gigabyte hukommelse.

I denne prisklasse er Shuttle XPC ret uinteressant, medmindre man selvfølgelig har store pladsproblemer på skrivebordet. Der er sparet på alt fra styre­system og til konfiguration.

Fakta
  • God størrelse

  • Nogenlunde grafikkort

  • Intet brugbart tilbehør

  • Lille harddisk

  • For lidt hukommelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her