Cookie- og privatlivspolitik


Shuttle M2000

Shuttle M2000 er en besynderlig kombination af gode funktioner og nogle meget dårlige valg.

Set til:

15.900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Shuttle M2000 ligner ved første øjekast en gammeldags videoafspiller. Men ved nærmere eftersyn gemmer der sig faktisk en ret kompetent maskine bag det lidt diskrete ydre – desværre med en del minusser.

I første omgang larmer harddisken en del, når den arbejder. En anden ting, der er ret underligt, er valget af Windows XP Media Center Edition i stedet for Windows Vista. En af de ting, der virkelig er blevet bedre i Vista, er netop mediecenterdelen, så Windows XP burde være historie på netop denne type pc. Det er naturligvis muligt at opgradere til Windows Vista, men det er jo en bekostelig affære at købe Windows. Det ville dog være en rigtig god idé, for der kommer nemlig en ret stor overhaling til Windows Vistas mediecenter i løbet af relativt kort tid. Der bliver formentlig også understøttelse af nye former for digitalt tv, så det kommer faktisk til at betyde en del for mange brugere. Men det er man altså som udgangspunkt afskåret fra med M2000. Der er masser af tilslutninger på M2000. Blandt andet er vi glade for at se hele to DVI-udgange – og der er endda vedlagt en omformer, så man kan få lavet den ene DVI-udgang om til HDMI.

Et andet godt tiltag er, at der er plads til en ekstra harddisk på fronten af mediecentret. Det er smart, for det er ofte dér, man får brug for at opgradere et mediecenter – og de 200 GB, der sidder i M2000, er lige i underkanten.

Shuttle M2000 er en besynderlig kombination af gode funktioner og nogle meget dårlige valg. Der er hestekræfter nok, men idéen med stadig at bruge Windows XP, når Vistas mediecenter giver betydeligt bedre overblik og en pænere brugerflade, forstår vi ikke. Og ikke mindst er prisen alt for høj i forhold til konkurrenterne.

Fakta
  • Masser af ind- og udgange

  • Plads til ekstra harddisk

  • Hurtigt grafikkort

  • Harddisken larmer

  • Bruger Windows XP

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Pop-up vinduer

Et lille ekstra browservindue, der lukker sig selv op ved enhver entré på en webside. Det kan være et særligt tilbud, en ekstra nyhed eller en reklame. Bruges med yderste omhu af ansvarlige webmastere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her