Cookie- og privatlivspolitik


Shuttle barebone X27D

Shuttle X27D er et godt bekendtskab, hvis man ikke kan finde på at opgradere pc’en.

Set til:

4.405,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne minicomputer fra Shuttle er mange gange mindre end en normal computer og henvender sig især til dem, der er trætte af at have en stor grå kasse stående og fylde op under skrive­bordet.

Størrelsen hedder MiniITX Form Factor, og selv om maskinen kun fylder en brøkdel, indeholder den det samme som en almindelig computer.

Shuttle X2700S, som vores model af X27D kaldes, rummer en processor fra Intel, 2 GB ram, 320 GB harddisk og dvd-brænder og lader i det hele taget ikke noget tilbage at ønske fra en hvilken som helst kontorcomputer. Maskinen er såkaldt barebone, hvilket betyder, at det kun er kabinettet og noget af indmaden, man køber. Den præcise opsætning af computeren kan man så selv bestemme, når man bestiller den.

Selve opsætningen gik lige ud ad landevejen. Det eneste, vi gjorde, var at tilslutte skærm, mus og tastatur, og så var vi i gang. Da vi havde tilsluttet strømkablet og tændt for maskinen, var det blot at installere Windows Vista.

Prisen for Shuttle X2700S på godt 4.000 kroner er yderst rimelig. Man får en ganske lille computer, der tilmed ser godt ud og sagtens kan tåle at stå fremme. Computeren har integreret grafikkort og kan ikke trække tunge grafikprogrammer og de nyeste 3D-spil. Spil med et par år på bagen går det fint med. De fleste vil nok bruge denne computer til almindelig kontorbrug, e-mail og web, og her er den fuldt tilstrækkelig.

Maskinen har tilslutning til netværk, hele seks USB-stik, fire bagpå og to bag en låge på fronten. Der er også både digital og analog skærmudgang, så der mangler man ikke noget.

Fakta
  • Fylder ganske lidt

  • God pris

  • Fin komtormaskine

  • Fine tilslutningsmuligheder

  • Svær at udvide

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her