Cookie- og privatlivspolitik


SanDisk Ultra Backup

USB-nøglens backupsoftware er lidt rodet at gå til, men opfylder sit formål perfekt.

Set til:

693,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der skal kun et enkelt tryk på USB-nøglens knap til, og den er i gang med at tage backup – og det går endda hurtigt med en gennemsnitlig skrivehastighed på 19 MB/s. Hvilke filer der tages backup af, er imidlertid noget, der på forhånd skal defineres i den medfølgende backupsoftware.

Denne software er mere rodet at finde rundt i, end den havde behøvet at være, selv om funktionaliteten er helt basal. Man kan enten vælge overordnet, hvilke typer filer der skal tages backup af, fx fotos eller tekstdokumenter. Eller man kan gå ned og pege på, hvilke specifikke mapper der skal tages backup af. Det er desværre ikke muligt at gå helt ned og vælge enkelte filer, hvilket er ærgerligt, når nu backup på en USB-nøgle netop egner sig til en meget selektiv udvælgelse af de filer, der skal med i lommen. Hele molevitten kan låses af med et kodeord, så indholdet af ens backup ikke kommer på afveje.

USB-nøglen understøtter den såkaldte U3-standard, der gør det nemt at lægge programmer på den, som kan afvikles uafhængigt af den computer, nøglen er tilsluttet. På den måde kan man altid være sikker på at have for eksempel Skype eller Firefox eller et chatprogram som Trillian med i lommen. En god detalje ved USB-nøglen er, at selve stikket kan trækkes ind i nøglen, når den ikke er i brug. Desværre føles kvaliteten af selve plasticen ikke særlig overbevisende mellem fingrene – det virker ikke, som om nøglen vil kunne tåle en hård medfart.

Fakta
  • Enkel backup

  • Kan nemt afvikle software

  • God datahastighed

  • Kodeordsbeskyttelse af data

  • Tvivlsom plastkvalitet

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her