Cookie- og privatlivspolitik


SanDisk Sansa Fuze MP3 Player 2GB (SDMX14R-002GK-E70)

En lille, lækker og alsidig medieafspiller, der føles utrolig robust, er nem at have med at gøre og til en rimelig pris.

Set til:

549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

At kalde Sandisk Sansa Fuze for en almindelig mp3-afspiller ville være årets underdrivelse, og selv om dens efternavn lige netop er MP3 Player, kan den meget mere end bare afspille musik. Den kan både vise billeder og video, modtage FM-radio, og så er der også indbygget mikrofon, så den kan bruges til at optage med (diktafon).

Sandisk Sansa Fuze fås i farverne rød, sort, sølv, blå og pink, og også med forskellige kapaciteter. Denne udgave, vi tester her, er sort og har en beskeden lagerplads på "kun" 2 GB. Men det skal man ikke lade sig skræmme af, for der er nemlig også indbygget en lille kortlæser, som understøtter microSD- og microSDHC-hukommelseskort, og på den led kan man selv udbygge kapaciteten hen ad vejen. Smart.

Lydkvaliteten med de medfølgende ørepropper er over gennemsnittet høj, og i kombination med afspillerens equalizer kan man nemt indstille sig frem til et resultat, der passer ens smag. Ørepropperne tilsluttes via et standard-hovedtelefonstik, og derfor er det også muligt at tilslutte sine yndlingshovedtelefoner. Billedet følger godt med lyden, og selv om displayet er småt i det, og man sikkert ikke kunne holde ud at se en helaftensforestilling på det, er vi imponerede over billedkvaliteten. Man kan da godt se prikkerne det er bygget op af helt tæt på, og at detaljerne ikke er knivskarpe, men farverne er indbydende og kontrasten er i top. Eneste lille minus ved displayet er, at overfladen er for blank - det er svært at se, hvad der foregår, hvis solen står på.


Afspillerens menu er nem at overskue og betjenes primært med det store runde rullehjul. Menuen er bygget logisk op, og selv uden manualen (der taler engelsk) finder man hurtigt ud af at navigere rundt i mulighederne. Overførsel af filer fra pc'en og til Sansa Fuze er også ganske simpel, og man kan bare tilslutte den pc'en og trække filerne over på den med fx Windows Stifinder. Når det drejer sig om kopibeskyttede sange, skal man dog bruge Windows Media Player til formålet. Det er nemt og smertefrit. Når det kommer til video og billeder, er sagen en lidt anden, for her skal man hente programmet Sansa Media Converter på producentens hjemmeside og bruge det til konvertering og overførsel til afspilleren.

Fakta

SanDisk Sansa Fuze MP3 Player 2GB (SDMX14R-002GK-E70)

Display: 1,9-tommer
Understøtter: MP3, WMA (DRM), Audible, MPEG4
Kortlæser: microSD/microSDHC
Mål (h, b, d): 8 x 4,9 x 1 cm
Vægt: 58 gram

  • Gode ørepropper

  • Nem overførsel af filer

  • Brugervenlig menu

  • Indbygget kortlæser

  • Flot billede

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her